Zato gospodine Tuhy, uživaj u feštama a pusti kile...
Brate, nema di se ne partija i loče zadnjih 5-6 godina, ali se i gotovo svakodnevno vježba unazad 3 godine.
Skinul sam 18 kila u jednom razdoblju, itekak osjetil pomak u apsolutno svim aspektima i nastavil budem dok nebude otišlo još bar tolko.
Nisam previše opterećen sa time, ali neću se ni zapustit i dovest u situaciju od prije te 3 godine kad je vaga pokazivala 121 kilu
Na feštama će me se ionako uvijek vidjet, pijanih postova će bit i dalje, tak da nema straha
Kada bih ti rekao kako mi je krivo što se nisam rodio na selu zbog tih fešti i povezanosti ne bi mi vjerovao. Stari moj ne znaš koja je to blagodat tako uživati i feštati. Ja možda odem na roštilj 2-3 x godišnje... Još kada se svi znaju "iz viđenja" ili se i ovako druže nema boljega. Ja bih bubreg da tako mogu.
Ja tu živim sada od prije 1 mjesec u novoj zgradi, vidio sam dve osobe. Ima valjda 28 stanova i barem dakle 60 ljudi. Pola njih te ne će ni pozdraviti jer će misliti da si gost nekome. Kada dođem na selo jedno, i ovaj vozi auto svima maše lik, blica sa svjetlima, hodamo svakog moramo pozdraviti i kada je fešta svatko da doprinos. Ovaj da malo mesa, ova donese kolač, ovaj donese vino.
To je za mene život.
Mislim da bih bio krmak nakon 6 mjeseci života na selu i da bih umro od prevelike doze hormona sreće u mozgu. Žile bi mi popucale, tj vidjela bi mi se žila na glavi ko onom ludom Hodaku
Nema do toga kada se vrti odojak, netko tko zna pjevati pjeva a ti zjevaš jer te sram pjevati i boli te kifla za sve 8)