danex83 Jbt vidio sam sliku nasih kampera i uopće nisam skuzio tuhya..danas sam si i video pogledao..go tuhy go!
Tuhy Stavi najgoru sliku koju je naso...Brišite me s foruma, ne vraćam se u Hrvatsku :(De, brisi smajl, jebemti :(
Flipper Gledam SN i vidim Suhya! Tuhy bog i pravi Hrvat. #SelebritySuhyPoslano s mobilnog telefona S7 Ovaj Suhy smajl obavezno treba ubaciti.
Zero Stavi najgoru sliku koju je naso...Barem nije stavio onaj video na kojem onako veselo skakćeš. Imaš moralnu podršku iz domovine.
danex83 Dajte gif napravite od onog skakanja. :) :) Poslano s mobilnog telefona S7 ovoga sam se bojao!
Nexus Daj nek neko posta link na to skakanje xd http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/navijaci/video-veseli-kamper-vatrenih-donijeli-smo-deckima-playstation-da-se-opuste-prije-ceske/4439388/
Zero A ljudi...sprdnja je ok do određene mjere, ali dajte nemojte ovo pretvoriti u izrugivanje drugom članu foruma. Naravno da uvrštavanje emoticona ne dolazi u obzir. :)
themarko Ovo sa astrologinjom je vrh. Urlo sam jučer kada sam to vidio, mislio sam loši san... Tuhy se zabavlja. Tako treba! Neka uživa u Francuskoj!I nije fora nekoga nazvati debeli.Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
Garrus_V tuhy kralj, vjerojatno rijesio vec na desetke francuskinja/arapkinja u tom kamperu a tek jedna utakmica gotova.