Fenix Jucer me njegov brat skoro zgazio sa svojim BMW-om. I to na plocniku, kao onaj na kvatricu nedavno.
Flipper Zašto si onda na forumu? Zašto? Jer si platio diplomu!!! Jer si bogat i ne moraš učiti!!Jer znaš da je to samo formalnost!!!! Jer...ne treba ti reći sretno kad znaš da ćeš diplomirati. Jer...sad ćeš morat počet raditi kao nekada u Krašu!!!!!! Sve ćeš sad!!!!
Shooter Ako mogu reć išta pozitivno o Splitu, to je da ima vrhunskih ženskih koliko god ti srce poželi. Di god pogledaš guzice i sise, danas me skoro skupilo auto zbog jedne. I vridilo bi.
Blitz Danas u 3 branim diplomski! Taman da je u 6 uri zapalis na trgu na prosvjedu u znak protesta, i ja cu svoju, nemoj zajebat!
buz Diplomirao! Uopće nisam ni sretan ni tužan trenutno, osjećam samo olakšanje što je gotovo. Jer sam više bio anxious nego što sam brinuo.Blade Napisat ću ti ja!
themarko Čestitke! Mene čeka još dosta, iako je više od pola odrađeno :-(A neda mi se, kažem starom ajde podmititi i dobijem odgovor da sam idiot :( eto, ne žele mi ni diplomu kupiti :-(Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk