madsupercrash Ovaj x factor je tragedy na zesceDa mi nije Aleksandre vec bi ugasioA Pisekica izgleda ultra jebozovno ALI ULTRAJEBOZOVNOJe uzas su. Pisekica bi isto mogla koj video snimit ;D
madsupercrash A došao bih i ja, ali šta ću ja vama, vjerojatno će te me šutnut u kut da pijem sokić Kut je predviden za Tuheljskog
[deleted] A došao bih i ja, ali šta ću ja vama, vjerojatno će te me šutnut u kut da pijem sokić Daj ne seri SVI su dobrodosliA ti i ja bumo se predozirali u Coca Coli posto ja ne cugam :
Icek Najgore mi je kad pjevaju rokerske pjesme, a nemaju glas za to. Amel baš ima pravi rokerski glas i gušt ga je slušat.
madsupercrash Jbes ti ovakvu Copa Americu di se dogovaraju Xevi za prolaz.Kolumbija - Peru 0Brazil - Venezuela 0Sve 4 ekipe idu dalje. Da sam bio pametan sad sam mogo dic paru.
wooddiebone Ček... vi gledate X-Factor?Ali... zašto?Ja ne. Jesam dok je bio Marjanović, al sad je jadno.
Nexus Ček... vi gledate X-Factor?Ali... zašto?Čekam News Bar pa sam na laptopu dok ovo vrišti u pozadini.