buz Tako je i meni bilo. Pa sam fino napravio pauzu od 3 mjeseca, obnovio pretplatu za wow za ta tri mjeseca, a nakon toga prionuo poslu! Na žalost, ja nemam taj luksuz. Uskoro ću imat 27, a još nisam diplomirao i nemam ni dana radnog staža. Svaka sekunda je bitna
zontra Ma nista ne prenose...Ali dobro gledam sad zadnju epizodu cetvrte sezone Breaking Bada pa se necu zaliti.I won.
veigue Tako je i meni bilo. Pa sam fino napravio pauzu od 3 mjeseca, obnovio pretplatu za wow za ta tri mjeseca, a nakon toga prionuo poslu! Na žalost, ja nemam taj luksuz. Uskoro ću imat 27, a još nisam diplomirao i nemam ni dana radnog staža. Svaka sekunda je bitna Ako te to tješi - nisam ni ja počeo puno ranije; sa 24. Danas, 8 godina kasnije, i dalje nemam ništa od života. :(
tyga http://net.hr/hot/zvijezde/kim-potresla-smrt-willa-smitha-bio-si-andeo-na-zemlji-neka-te-bog-blagoslovi/ jebenti net.hr
Nexus Danas su svi mediji to iskoristili Ono neki anonimac realno, a oni samo stavljaju imena u naslov Ahh...
themarko Windows vista?! I index je imao isti mamac na ime. Zato ad block, da ne dobe pare Pa 27 i nije puno g, i onako ćeš u penziju sa 70-5 kako je krenulo. Koja ti je tema diplomskog :)Tapatalk 5.7.2.
buz Ne jebe mene to što nisam do sad počeo radit, nego moje doma. Mislim da im je bilo i previše 27 godina me financirat. Marketing na društvenim mrežama je tema. Problem je što moram društvene mreže proučavat i onda se zaboravim pa gluposti gledam na FB.
sanzo sanzo - pa ja sam 25km od Pazina :)E druge godine otvori temu za event pa se svi koji dolazimo možemo dogovorit za pijaču
veigue Vrlo utješno.Znam.Ja bih trebao držati motivacijske govore; to mi baš nekako ide. Jedino ih nebih mogao držati poljoprivrednicima; njih je nemoguće motivirati.
chono7 sanzo - pa ja sam 25km od Pazina :)E druge godine otvori temu za event pa se svi koji dolazimo možemo dogovorit za pijaču Bićerin medice!
blade I onda kažu "diskriminacija žena". Gdje su poslovi za nas ?!?!?!http://www.index.hr/oglasi/djevojke-18-24-god-za-brazzers-eu/oid/331035