Ne znam sto imas potrebe da raspravljas o tome, dolazis na ovaj forum da raspravljas o rebootu. Cemu toliki kompleks? Najjaktivnija tema na ovom forumu je upravo ova o kojoj ti i jos par konstantno trubite o rebootu i nepravdi. Osnujte forum kontra reboot.
...i to će trajati još 3-4 dana, a onda ćemo prijeći na zanimljivije teme. Pazi što ti kažem.
Da, shvaćam što želiš reći, ali trebaš uzeti u obzir jednu stvar. Dobro, više njih.
Razlog zašto je velik broj ljudi visio na Rebootu je taj što je tu gore manje-više poznata ekipa. O igrama, ali i o drugim temama (sport, glazba, film) mi možemo raspravljati i na drugim sajtovima, no nekako je ugodnije kad donekle znaš te ljude (bilo da je riječ o nekom ''internet poznanstvu'' ili iz stvarnog života) te se nekako osjećaš... kako bih to rekao... domaće.
Ne kažem da gore nije bilo kvalitetnih članova, kvalitetnih tema i kvalitetnih postova. Bilo je. I još uvijek ih ima. Ali zašto to rušiti? Zašto sve to odjednom s*ebati? Zbog čega?
POSIS već godinama pokušavaju uništiti. Valjda netko misli da će, ako se ubije i ovo malo humora koje stranica ima, Reboot automatski postati kvalitetniji site, sa 6x više rasprava o gamingu te raznoraznim insiderima i pitaj te bog čime već ne. To tako ne ide. Ako im je NeoGAF takav uzor, a već su rekli nekoliko puta da jest, onda neka svi lagano odjebu prema tamo i ostave Reboot ''normalnim'' članovima koji ga drže živim. Kad smo već god toga, kad je zadnji put netko od redakcije bio na stranici? Ako oni nisu u stanju pojaviti se na 3 minute barem tijekom blagdana i poželjeti sve najbolje članovima od kojih (navodno) i žive jer ti isti kupuju časopis, onda zbilja nemam što više za reći.
Ja znam da neću krepati ako me benaju za stalno; uvijek mogu naći neki drugi sajt. Ionako znaš da mi treba sitnica da popizdim (već sam i ovaj sajt napustio jednom). Ali ono što mene osobno smeta jest činjenica da nas se - članove Reboota - tretira kao stoku, sve što smo pisali godinama (naši stavovi i mišljenja) su odjednom smeće i nismo potrebni i, najgore od svega, to ne radi neki šmrkavac od 9 godina.
Ali uskoro će novi Info sajam, pa će valjda osmisliti nešto da privuku ove potjerane nazad.