Kao što je već rečeno: Hrvatska je izašla iz komunizma, ali Hrvati ne.
Uostalom, sjetite se kakav je tretman imao prvi rvacki precednik - Hrvatska nogometna reprezentacija igra i zabije gol, prvo pokazujemo Tuđmana u svečanoj loži kako se veseli. Neki se kurac u državi dogodi i prvo tražimo njegov komentar, nema veze da li je u pitanju posjet pape, otvorenje novog odmarališta ili nešto sasvim nebitno kao primjerice iznadprosječno visoke temperature u veljači. Doslovno nije bilo vijesti, a da se ne spomenje Tuđman. Gdje toga još ima? Pa u komunističkim državama. U dragoj nam Sjevernoj Koreji o kojoj NITKO NIKAD ne piše osim ako veliki vođa ima neke ispade.
Meni Karamarko kao takav ne smeta jer je lik budala, a njegove izjave kao što su ''tko ne voli HDZ ne voli ni Hrvatsku'' neću ni komentirati. Isto tako, neću komentirati niti zašto se ono zove ''domoljubna koalicija''; kao da nitko drugi ne voli domovinu osim njih. Ne. Meni smetaju idioti kojima sam ja okružen koji će unatoč svemu i dalje dati glas za HDZ. Jer kad u državi gdje se jedna stranka koja je označena kao kriminalna organizacija dođe na vlast i gdje se utajivači poreza kao Thompson smatraju velikanima i domoljubima, jasno je da mi ne zaslužujemo da idemo na bolje.
Uostalom, tko sam ja da komentiram? Čovjek koji je rođen u ovoj državi, radi ovdje i plaća porez. Dakle, nitko i ništa, budala kao i svatko drugi tko ustaje u 4-5 ujutro i vozi se sat vremena do posla, dolazi doma po mraku samo da bi imao za kruh i Kplus paštetu. Da sam nekim slučajem ''povratnik'' iz Njemačke ili jebena lijenčina koja izmisli neku bolest pa da ne radi, imao bih veća prava.
Ali drago mi je da su shvatili što je važno, a to je vjera. Jer valjda će nas Bog izvuči iz krize. lel
I da imamo novog ministra branitelja. I to je bitno. Nije dovoljno što su dobivali stanove i što su djeca imala pravo na upis prije ostalih, još treba davati. Još. Nikad dosta. Da se razumijemo, ja sam zahvalan tim ljudima što su obranili domovinu, ali Bog te **** do kad će biti na grbači države? Do kad?