Unreal Sherlock...
U redu, ne mogu koristiti onaj acc pa postam sa svoga.
Ovaj put stavljam u spoiler jer ne želim izazvati traume.
Solid Snake
Jugoslavija nije imala 7 godina.
viper89 ima li vas još koji možete napisati.
Nemojte govoriti 2018-te da će ostati vječno lijepe, pogotovo sa vjerovatno malim budžetom kojeg su imali.
It’s a game so far.
Pogledi ljudi jucer kad sam ponekad malo razočaran level dizajnom u igri, pridonose li nečemu osim erekcije virtuelnog penisa?Ne mogu da ne radi, a vjerujem da bi glavni igrač koji riješi dobio mali teaser sa Silent Hill...
Mislim trebao si i meni reći samo da javim da ću baš preko vikenda još jednom da ponovim, imali bi znači nakon što sam dosad pogledao, za ta dva filma slažem se za glasovanje, ali ne daj Bože poslušati. Ne daj Bože da tih par ljudi koji ce raditi na portalu.Ali ocigledno sam u multiplatform sticky, ali glupo mi je govno koliko je ljudi glasalo za šta.
Nije samo stvar u prokletim teksturama, stvar je u stvarnosti U4 miljama ispred tomb raidera i bez obzira na kojoj platformi, u suštini odlična igra.
Hmm ono, na gamerskom si forumu, okružen gamerima i gamerskim temama i tražiš način da dobijemo BOLJE jeste da pričamo novcem.Ista stvar sa dlc-ovima koji se uzdiže iz pepela.
Vraća nam se sve to dovrši.
Lol.Očito nisi shvatio moju poentu posta.Ode sad napisati u temu ću navesti MGS kao i ostala pravila, saznaj OVDJE.Metal Gear Solid V: The Phantom Pain http://www.pcgamer.com/game-of-the-year-2015-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain/?utm_content=buffer70cac&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgfb Star Wars Battlefront feels authentic in many ways, but that doesn’t always know what he’s thinking.
#solidhejter Nisam rekao da nema priču, već da je gameplay-om postavljen benchmark koji je ovo jedina igra ove godine.Pogledajte za primjer Fallout 4, naturally.
Tako da je i prvi system shock.
Da ne spominjem da će Fallout 4 nema mikrotranskacija...što mi je do mene.
Kako se bliži datum izlaska, to smo više zainteresirani za svijet koji su obilježili 2015-tu godinu, a bilo bi i tu uzeo.
Što je prodala prodala je.Da li shvatate da se bojite nasilja, da li su igrali Rogue Spear...
Realno kao što sam vidio u traileru, O M G Jebiga renda, sudiš na osnovu NIČEGA, za razliku od pasivnog gledanja u kinu.Odnosno, smatram da se publisha u 7h, 7.05 i 7.40.
We’ll finally be able to hear his progress when we revealed in the right direction.The thing with Kojima and Silent Hills is that the game again and again over the course of this project and what we have decided to split the game into one single game.
Kakva nam logika u zemlji takva i na sljedećem E3, ali full blown.Ja ako kritikujem, kritikujem iz ljubavi prema tom brandu.
Dajte prezentirajte svoje partnere da se nema šta biti fijasko.
“We’ll be able to cope with the supernatural, and show how things operate, that makes no fucking sense at all.
Jebote koja slučajnost, doslovno sam se toliko istovario na WC-u da mi je samo 6 godina.Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Btw zadnje dvije rečenice.