...nisi valjda to uradio zato jer te cura tražila?
Ako je iz medicinskih razloga, razumijem. Ali ako je ono prvo...
Nisam debil, bar ne toliki. Bilo je zbog fimoze, i znam da ima drugih riješenja ali ne rade ih u Splitu (možda u kojoj privatnoj klinici ali nisam naša nikakvih podataka). U jednoj privatnoj šta sam iša po drugo mišljenje rekla mi je doktorica da se može samo ostranit samo dio, jer sam ka ima uski višak. Ali tamo se naplaćivalo, pa ja iša u javnu bolnicu da vidim može li tako i tamo. I kaže ovaj na pregledu da može.
Drugi kirurg naravno na operaciji i kažem mu ja da odstrani samo onaj višak, ne sve. Ponovim to dva puta. Nakon šta je bilo gotovo, vidim ja da je odradija on full. Pitam ja pa šta je ovo sad jebate, reka sam lipo ne sve. On da to ne može tako, samo bi se ožiljkasto tkivo opet suzilo. A rekla ona u privatnoj da može i ja čita na internetu o pozitivnim iskustvima s tim. Ali valjda se ovoj stoci od doktora nije dalo zamarat s tim. I tješi me ova medicinska sestra da je bolje tako i higijenskije, da bi to svi tribali radit. Puši kurac glupačo mislim se ja, pari da se ne perem redovito. Šta ti znaš kako je to?
I sad otprilike da vam idem opisat razliku, reka bi da je prije bilo za 9/10 u prosjeku. Nije uvik isto, znate i sami. Ali svejedno najbolji osjećaj u životu, grčenje cilog tila, ona retardirana faca koju nikad ne bi tija vidit u ogledalo. Sad? 6/10 u najboljem slučaju, a i to je ekstremno rijetko a postaje s vremenom sve gore. Ono bude ok i ništa više. A ovi doktori to rade ka od šale, jer boli njih briga. U Americi još gore, tamo je običaj zdravoj novorođenčadi to radit i bez razloga im doživotno osakatit seksualni život. E da mi je nać onog doktora i napravit mu istu stvar, stoka pokvarena.