veigue Vratio si se zbog mene?Na neki način i jesam, ali to nema veze s autom.Naravno da ti neću reći razlog. Još.
veigue OMG vidi ko se vratioVeć sam rekao da neću.Obećao sam da neću.Iskreno, već mi je pun ***** domaćih foruma.Ali gdje drugdje da prosipam svoje mudrosti i serem o svojim postignućima u RPG-ima?
veigue Zero, pls, svi znamo što je bilo prije par mjeseci. I nije da su poruke članova obrisane, tako da...
Zero Pročitao sam naknadno, jer tad nisam bio tu. I dalje mislim da je bilo nepotrebnog prepucavanja i nerviranja. Na stranu to, s moje strane nema licemjerja, i mislim da već samo s sudjelovanjem na forumu možeš dati velik doprinos FFA. :
Heat jebate manje troši porsche caymanGotov sam Đe si se Caymana sjetio...zato što sam ga baš parkirao u garažu
gunner Jesam li prvi koji je došao na forum putem A4 papira ?Hahahahaha "Kapelica- amaterski vijetnamski filmovi". )))))Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
Fenix Jesam prvi u povijesti FFA koji je došao autom na forum? I jebeno izgleda EDIT: Welcome back povratnice ;)