Budi sritan sta ce ti je uopce upisat. Ja sam svojedobno ponavlja jedan kolegij iduce godine jer sam zakasnija sa slanjem nekih rijesenih modula ni manje ni vise nego 6 minuta pa mi ih lik nije tija priznat.
Jednom se valjda diza na bacanje studenata, pa kad smo sjeli nas troje za usmeni, i pita nas tri uvjeta stabiliteta broda, prvi odgovara (tocno) = KRIVO, prika gleda koji qrac, odgovara isto (tocno) = ali ne, KRIVO, ja gledam sta cu sad, najosnovnija stvar koju sam 5 minuta prije procita, nemam sta kemijat, odgovaram to kako je (tocno) = KRIVO! Na iduci rok dolazim, isto misto, isti profesor, isto pitanje, isti odgovor, ali ovaj put, tocno.
Treci je pak bija psihicki nestabilan, pa bi tako dogovorija upis ocjena u 8h ujutro i uopce se ne pojavija, a kad bi se pojavija i skupija 100tinjak ljudi, prvo bi likovima koji cekaju ispravak trazija ispite uru vrimena, pa bi onda reka "ajme sad vidim da nisam ispravija jos, dodjite iduci put", a nama koji smo dosli na upis bi reka da je prdnija sistem, tako da sam dosa ni manje ni vise nego 5 puta da upisem sugavu ocjenu (teze upisat nego polozit), ja sam ima diplomski u njega, na mailove nije odg, na pozive, a moram ga predat za par dana, pa sam mu dolazija na kucu. Lik jos predaje na faksu.
No bilo je tu i drugacijih situacija. Jednom sam ceka upis, ocjena tri, nije me moga nac 5 minuta, kad evo ga, "sada posto si ceka evo ti pet".
Jednom gurmanu smo znali na usmeni dolazit u kultni restoran Fife, 'mistu za narod', dok on srče juvetinu ili tuce po fazolu. "Alo sta je napisa Miki, di je upis? A u Fife brate, di ce bit."
Ili isto jednom na uvidu, kaze ovaj profesor priki koji je pao ispit, vidija sam da vozis peticu, ajde dovedi ga ispod zgrade, daj malo gasa, zaslajfaj, dat cu ti pet ajde...izasa je sa peticom u indeksu na kraju dana.
Divlji zapad, pa kad ti dodje neki normalni i profesionalni profesor kojem ne fale dvi tri daske u glavi, onda ti se on cini lud, sonjo, da nesto nije u redu s njim, bit ce mu mater vezuje spigete doma jos