Prika ako je ovo za HD programe dogovoreno putem telefona, imas 14 dana da raskines ugovor bez ikakve sankcije. Odi u tcentar ili ih nazovi i trazi da ti poniste sto god su napravili.
ma znam da mogu raskinuti,vec sam slicnu situaciju imao ove godine.nego sam izgubio zivce jer me prave budalom,a na to ispalim.
pazi ovo,meni istice 6.1.2016 ugovor za sportski paket ali imaju neku najavu da 9.1.2016 kao jos bolji sportski paket tj arena 5 na kojoj se cijeli dan vrte reklame,ali ja to nisam znao nego sam cekao taj 9.1 a u medjuvremenu 6.1 poso u podne u split i inace kad ja idem negdje sve te aparate iskljucim iz kuce i bio u splitu do 8.1 navecer to je bio vikend.
i zovem ja 9.1 da produzim sportski paket ali i da vidim sto to oni nude i govori meni zena pa vi ste 6.1 potpisali ugovor s nama?!
ja govorim jeste li vi nesto falili,jer vas ja sad zovem da potpisem bas taj ugovor.
ne ne govori ona vi ste neki dan razgovarali s agentom i produzili na dvije godine,ja ispalio.
ja govorim jeli hocete rec da sam lud?a uz to kad ste me zvali?kaze ona 6.1 popodne pise,ja govorim prvo je sve u kuci bilo iskljuceno a dr nisam bio nego u splitu.hocu ure kad ste me zvali ime tog agenta i na koji je broj zvao,a ona da to nemoze viditi da ne smije reci,bas sam bio popizdo svasta im izgovorio i trazio da se to ponisti
i kao rekli su da hoce i ja zovem nakon 7 dana a po tom pitanju se nista nije promjenilo i onda sam ih opet napao da hocu ime tog agenta,nas razgovor,broj telefona koji je zvao i kad i onda su opet rekli da ce kao pozurit taj prigovor i nakon jedan dan me zove neka zena da se ispricava da je njihova greska i sto nekih sranja,eto s kim imas posla