viper89 https://youtu.be/V9JQDY5MTdghahahahah legendo!!!!!!!!Ajde neka netko stavi, to je instant perma ban.stavljeno
veigue Jadan Mega, neće oka sklopiti u narednim satima.Dušmani sa FFA vrebaju sa svhih strana i samo čekaju kad će staviti link...
viper89 neki lik u posisuBtw. ne znam šta se dešava i zašto mi se brišu postovi... zapravo, ne znam šta se uopće dešava na forumu i gdje su svi nestali tako da je možda najbolje ne pisati ništa jedno vrijeme.hahahahaha
themarko diktatura vladajuće klase se provodi na tom svetome mjestu...Sada kada ne prodaju ni jedan primjerak časopisa i završe na aparatima možda se nešto i promjeni Dok se nije sve urušilo treba pozvati dobre članove 8)
madsupercrash Nesto mi post omg tptlkSad ce ispast da izmisljam al radio sam 689 dana i onda naravno prva dva dana slobodan i odma kisa, ne mogu ni ves iznjest, pa dokle vise Sad narucim kotlete u restoranu i naravno da se zjebem, i znao sam da su kotleti rizik jer mogu bit zilavi, al eto ocu im proc po meniju da vidim malo nedutim ispada da je sve bilo jasno sa onom prvom pizzom koju sam narucio prije tjedan danaAl ono ocu se uvjerit dal su i ostala jela osrednja i ispada da jesu. Kako dobijes prvo, ako ti ne sjedne, obicno su i sva ostala na toj raziniOd cevapa, kotleta do pizze cak i ispod prosjeka. Cjene su ok, al kvaliteta je u najbolju ruku osrednja.Dobar im je pomfrit al ostalo jbgaUvijek se pitam jel samo narucujem krivu stvar. Sutra cu uzet pohane lignje, zadnju sansu koju im dam. Ne trosi mi se na debelo tijesto pizze, zilave kotlete i male cevape, sryto u rijeci ili? ako je imam osjecaj da se radi o jednoj pizzeriji/restoranu u zapadnom djelu grada Radi se o Pizzeriji EX u Srdocima.
fatamorgana Megino doba je ko ono doba kad je crkva palila ljude na lomaci ;DKazu da je tada covjecanstvo stagniralo koliko god to trajaloOno kad nisu dopustali knjige, znanost itd ne mogu se sjetit naziva.Zadnji Dragon Age se zove po tom mracnom dobu. Imaš tri pokušaja :-P
danex83 ...sada kad su otišli svi dobri članovi ostaje mi samo emilijo da mi pravi društvo ...dobro mi je jutro počelo
Solid_Snake https://youtu.be/V9JQDY5MTdghahahahah legendo!!!!!!!!Ajde neka netko stavi, to je instant perma ban.stavljeno Sorry viper89, you are banned from posting and sending personal messages on this forum. Lol umro