Fico Majku ti milu ovaj news bar treba napraviti domaću komediju za kino. Mislim da bi to bilo najgledanije od domaćeg ikada.Da Sprdex i News Bar koaliraju i kandidiraju se, bila bi manja komedija od ove šta imamo sad...
Dark_Indigo Dajte preporučite mi dobru društvenu igru.EDIT: A da nije pictionary ili trivial pursuitJungle Speed...:)
themarko Dajte preporučite mi dobru društvenu igru.EDIT: A da nije pictionary ili trivial pursuitBoogle,scrabble, monopoly, rizik, cluedo.Tapatalk/M4 aqua
gameslord Dajte preporučite mi dobru društvenu igru.EDIT: A da nije pictionary ili trivial pursuitBelot još poznat ka bela.Neznam dal ima digitalna verzija,al belot se igra s mađaricama u rukama.2,3 ili 4 igrača.Kad je 4,obično je 2 na 2.
CroZac_Drake Dajte preporučite mi dobru društvenu igru.EDIT: A da nije pictionary ili trivial pursuitRizik... ne treba ti ništa više.
ThaUrban Ja ti također preporučujem belu, imaš ju na fejsu/playtoy, ali najbolje je uživo, samo pazi, ovisi sa kakvim igračima igraš, može bit je*anja svega.
Heat Dajte preporučite mi dobru društvenu igru.EDIT: A da nije pictionary ili trivial pursuitpoker na skidanje
Shooter Ne znam koliko mi je to primamljivo u skroz muškoj ekipi. Ali zajebi sve, ide i to na listu.Ove ostale ću malo proguglat. Hvala na prijedlozima.
yakuza_stinger Cugopolnakon jednog kruga svi ste mrtvi pijaniEvo ga:http://www.radionasice.hr/igre/cugopol/CugoPol_hr.jpg
d_a_d_o Dajte preporučite mi dobru društvenu igru.EDIT: A da nije pictionary ili trivial pursuitNeki od mojih favorita:AlhambraIstanbulKing of TokyoPandemicSplendorStone AgeTicket to Ride EuropeThe ResistanceSpyfallGhost Stories
electronicus Do sutra moram predati jedan video, a pokazuje mi da za render treba 20 sati i jos se penje.Najbolje od svega je sto jos nisam ni zavrsio montazu.Kako da se likvidiram na najbezbolniji nacin?