:(
Zaboravili smo skroz na naš rođendan :(
Otvorio bi posebnu temu i nekako proslavili, ali sad je prekasno. Bio je to prije 2 dana, 25.1 je bio naš drugi rođendan.
25.1. je bio dan kad smo podigli forum, a ovo je prvi post:
(vi koji ocekujete nesto duboko i classy, razocarat cete se)Pederi, ovo samo mi vidimo
Ovdje se mozemo dopkati, sto i kako dalje... Only for pedejs pa meni je ovo super, malo topica, full jednostavno i pregledno
koji nam je sljedeći korak?
definitivno bi se morali dogovoriti i uskladiti oko pravila, a i oko kriterija za 'dolazak' ovdje |
A onda smo se krenuli dopisivat, osmisljat FFA Library. Isti dan navecer smo poslali prve pozivnice, a Blitz je bio prvi koji se registrirao. U narednim danima smo gradili biblioteku igara, slagali nepogresiv sistem medjupovjerenja clanova, kupovali zajedno PlayStation digitalne igre, da bi danas popis igara bio uistinu ogroman, te i dalje Library zivi punim plucima. Clanovi Libraryja znaju ;)
Godinu i pol smo bili iskljucivo forum za razmjenu igara, a na Rebootu je bio nasa baza gdje smo pisali o svemu ostalome. FFA je nastao iskljucivo kao prirodni produzetak Reboot forumu, gdje smo svi bili izrazito aktivni, ali administracija nije imala sluha prema nasim teznjama za sigurnijim gameshareom. Clanovi su na FFA bili pozivani prema pouzdanosti kakvu su imali na Rebootu i to je odlicno funkcioniralo. S vremenom se stanje na Rebootu pogorsavalo, forum je redovito padao, tehnicki je bio u rasulu, moderatora je bilo premalo, a rasprave su isle u krivim smjerovima. Nekako prirodno, bez forsiranja, clanovi Libraryja su poceli pisati o igrama, raspravljati i voditi kvalitetne rasprave i to bez ikakve posebne moderacije, unutar jednog jedinog podforuma... Dabar® i CroZac_Drake su bili postavljeni kao prvi moderatori, danas su jos uvijek tu, bit ce i dalje a uvelike su zasluzni za ovo sto je FFA forum danas.
Dok je Reboot forum onda sve vise i vise propadao, stigao je prijedlog da razvijemo pravu gaming komponentu foruma. U trecem mjesecu prosle godine pojacali smo se sa Solid Snake i viper89 (a kasnije i s Chono7), napravili raspored foruma kakav poznajete i danas, poceli slati pozivnice i ostalim clanovima za koje smo mislili da su zeljni kvalitetnih rasprava i to se pomalo zakotrljalo. Pozivali smo ekipu na "ozbiljan" forum, upozoravali da se nece tolerirat pizdarije i stvarno smo dobili jedan forum gdje moderatorski skoro pa ni nemamo posla. Jedino nas PS2MASTER tu i tamo raspizdi, ali ukrotimo mi njega
Nakon dugo godina gazenja, jos od Gameplaya imamo svoj forum, svoja pravila i radimo sto zelimo na njemu. To je bilo super, a i dalje je.
Nedavno smo krenuli i sa portalom, on je malo manje super od foruma. Na njemu radimo od jutra do mraka, improvoziramo, zivciramo se (za razliku od moderacije foruma), trosimo svo svoje slobodno vrijeme, ali i dalje radimo za svoj gust, vidi se u svakoj raspravi i pokojoj preprici koliko nam je stalo. Ipak vas necu vas previse pilat s tim, ipak slavimo FFA Forum. Lijepo je je vidjeti FFA Community kao jednu cjelinu.
Prosle godine sam vam za rodjendan poklonio kompletan redizajn foruma. Ove godine malo kasnim, ali ocekujte uskoro velike novosti na portalu i forumu. Svo vrijeme koje uspijem uhvatit trosim na to, a ovaj teaser (koji to skoro nije) smatrajte ekskluzivom posto ni FFA Teamu nista ne govorim
Post nedostojan drugog rodjendana FFA, naskraban u nekoliko minuta, ali sto ces... Obaveze stiscu, pa i ja ovo pisem s posla, trebao bi dovrsit projekt i otic doma, ali misli bjeze, vrte film ove zadnje dvije godine...
#FFAslaviDrugiRođendan