zontra Nego jesam li jucer dokazao da nisam jugoslaven, ustasa, partizan ili sto si vec rekao da jesam ako ne prihvatim FR ?
themarko Prošao si domoljubni test!Navečer bi mogli baciti tekmu-dvije. Tamo iza 8-9. Da vidimo što znamo AETapatalk/M4 aqua
PS2MASTER Kak vam se sviđa novi HCL forum? Skužio juče da su promenili forum. Malo ima problema sa logiranjem.
CRO_Ghost Ovo je vrhunac dana majku ti...Fenix o ovome sam ti pricao jucer :)Sent from my iPhone using Tapatalk
Prika A sto govore?jeli treba narezat sto za pocastit ga kad dodje u kucu ili nista ne pije i ne jede?
Nexus A sto govore?jeli treba narezat sto za pocastit ga kad dodje u kucu ili nista ne pije i ne jede?A ono pršut, sir i vina.
Torla Di ste za novu?Tulum u kući iznad Gajnica.Cca 25 ljudi, metar cuge, janjac okrećemo, tko zna kako će se to završiti... a kaj je najbolje cura mi je napokon provozila u autu, tako da ne moram niti voziti ...hehehee
Prika Ja sam odlucio novu docekat uz teqilu,nisam odavno pio teqilu zelim da bas udjem pjevajuci u novu Piva i teqila meni idealna kombinacija