Aj stručnjaci vodite vi državu. Ne znam jel imamo više nogometnih trenera ili ekonomskih eksperta. Svejedno je tko je na vlasti, meni nije bilo ni bolje ni gore na smjenama hdz-a i sdp-a.
Ovo. Razlike izmedu SDPa i HDZa nema, osim sto cemo sada dok se ne raspadne vlada morati trpiti divljanje Bujaneca, Mamica i ostalih manijaka, ali ionako imam plan prestati citati sve nase portale i totalno se izolirati od te "scene", bezveze se zivciram.
Bozo me strasno razocarao ovime, prvi razlog sto je otisao sa Karamarkom, a drugi, po meni puno bitniji, unistio je i onu malenu sansu da se u dogledno vrijeme prekine duopol HDZa i SDPa, jer ce sada ljudi za svaku novu stranku imati misljenje kao za Most.
Razlike sto se tice hoce nam biti nesto bolje ili gore (ekonomski gledano) nece biti bas nikakve, mi cemo kao i do sada ovisiti iskljucivo o stanju Europe i kretanju cijene nafte, sto je uostalom i uzrokovalo ovaj rast u zadnjim kvartalima (a ne maestralno vodenje drzave od strane ekonomskih magova Branka Grcica, Vrdoljaka i Lalovca (iako je ovaj zadnji mozda i najpozitivniji)). Mozemo se samo nadati da ce Europa nastaviti rasti pa ce posljedicno i nasa zemlja uhljeba.