Jebemti nesposobne ljude u T-comovoj službi za korisnike. Palim danas sve uređaje, radi telefon, radi adsl sve radi, al maxtv kaže ima problema, onaj neki error 300, i ok resetiram ga, iskopčaj iz struje, ukopčaj, čekaj. Stoji mi na onaj 0: IP i ne mrda od toga sat vremena, resetiram ja router, isti kurac.
Zovem t-com, Žaklina pri telefonu kako vam mogu pomoći. Ja reko neće mi maxtv spojit, router radi normalno, samo to stoji na 0: IP. Jeste probali resetirati prijemnik ? Jesam. i dalje vam ne spaja ? Ne. Probajte iskopčati SCART kabel i onaj dio koji je bio u televiziji spojite u uređaj, a onaj iz uređaja u TV ? Ja si mislim čekaj malo, to nema apsolutno nikakve veze što mi max-tv prijemnik ne hvata signal od routera, šta priča ova žena ? Al reko ajde dobro, i šuškam pored telefona kao radim to iako ne radim jer znam da to nema veze i pita ona, jel i dalje zamrzava ? Ja kažem nije nikad ni zamrzavalo već mi ne spaja, ne miče mi se sat vremena sa 0: IP. Aha u redu, probajte na ruteru prebaciti žicu sa lan 3 u lan 4. Napravim to. Jel i dalje ne spaja ? Ne.
Gdje vam je uključen kabel ? Kako to mislite rekoh ? Pa taj što se prebacivali. Kako di ? pa u jedinu rupu u max-tv prijemniku koja je namijenjena za to na kojoj piše internet, nema di drugdje bit uključen. Aha u redu. Kako vam se zove uređaj, reko Atlanta ovo ono bla bla. U redu, sad ćemo vam probat resetirati modem pa ćemo vidjet oće li spojit, ja kažem: ali na liniji na kojoj je Max-Tv je ujedno i ovaj broj s kojeg vas zovem, ako resetirate modem neću vas više čut i prekinut će mi poz..... TUT TUT TUT TUT TUT.
20 min kasnije zvoni telefon, Max-Tva i dalje nema: poštovani, ovo je automat hrvatskog telekoma, ukoliko ste zadovoljni našom uslugom, pritisnite 1.
Marš Žaklina u pičku materinu, sad moram čekat večer u nadi da će joj tad završit smjena.