Fenix unlajkao mu i ja jedan post od prije... mislio sam da necete bit pyzde pa mu vratit lajk ...od danas mi se počelo na random stranicama svaki put da bi ušao na nju pojavljivat captcha... zna neko u čemu je stvar?Na FFA ili opcenito?općenito, tipa index itd. straniceProvjeri da si nisi neki malware plugin za browser pokupio.
CroZac_Drake unlajkao mu i ja jedan post od prije... mislio sam da necete bit pyzde pa mu vratit lajk ...od danas mi se počelo na random stranicama svaki put da bi ušao na nju pojavljivat captcha... zna neko u čemu je stvar?Na FFA ili opcenito?općenito, tipa index itd. straniceProvjeri da si nisi neki malware plugin za browser pokupio.kako točno da to provjerim. Preko antivirusnog na kompu ili preko samog browsera?
Fenix Mozes provjerit u pluginovima jeli ima nesto cudno. Isto tako u control panelu poredaj programe po datumu instalacije, pa provjeri ima li tamo nesto za sto se ne sjecas da si instalirao.Btw, mozes poslati SS?
CroZac_Drake Mozes provjerit u pluginovima jeli ima nesto cudno. Isto tako u control panelu poredaj programe po datumu instalacije, pa provjeri ima li tamo nesto za sto se ne sjecas da si instalirao.Btw, mozes poslati SS?
Shooter Moji išli na pir, osta sam doma. Maloprije stavljam komad drveta u kamin i opečem se, trznem i izbacim žara po tapetu. Sad tamo više crnih rupa čeka moje kad se vrate. Ma savršeno.
Shooter Ispada da nisam. Vratili se, mater ni trepnila, ćaća se malo iživcira. Hmm. Očekiva sam obrnuto.
cratos Sad bi te Crobex napao da odakle si izvukao te podatke, da smo mi najveca stoka balkanska u Europi, da nemamo nikakvu kulturu, da je u njegovoj Dojčland 10 puta bolje.
someone Sad bi te Crobex napao da odakle si izvukao te podatke, da smo mi najveca stoka balkanska u Europi, da nemamo nikakvu kulturu, da je u njegovoj Dojčland 10 puta bolje.Mene stvarno i zanima otkud im ti podaci tj. koji su kriterij.
cratos Pretpostavljam broj poginulih/ozlijedenih biciklista u odnosu na broj prometnih nesreca/100 000 ljudi.Edit : Evo proguglao samhttp://www.childsafetyeurope.org/publications/info/child-safety-report-cards-europe-summary-2012.pdf21-23 stranica
themarko S obzirom na omjer biciklista kod nas i vani, nije ni čudo što je tako dobra statistika. Mislim, to je dobro, ali treba uzeti u obzir da se kod nas vozi valjda svaki stoti, a vani i premijer ide s biciklom na posao Prevencija nam je na 0.5 najniža
banx Hello Worldhttp://www.ps3hax.net/2015/12/article-ps4-jailbreak-possible-cturt-confirms-ram-dump-next-step-is-patching-the-ram-via-wololo/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebookSent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2