Fico Pretvorit ćeš se u MosquitomanaSisat ćeš krv ko punice Ovo je užas... Iskreno ne znam jel bilo toplije u ovo vrijeme u zadnjih par godina. Bilo je da nema snijega, ali ove godine je fkt toplo...
CroZac_Drake Upiko me komarac upravo. Pa jel zna koji je datum??To se i ja čudim već zadnjih mjesec dana. Danas mi ih je valjda 10 ušlo u kupaonicu.
densetsu Upiko me komarac upravo. Pa jel zna koji je datum??Idi na testiranje kod doktora, u slučaju da je komarac pobjegao iz kuće Charliea Sheena.
buz Upiko me komarac upravo. Pa jel zna koji je datum??Idi na testiranje kod doktora, u slučaju da je komarac pobjegao iz kuće Charliea Sheena.Ne možeš dobiti kopnicu od komarca. Pitao sam profesora iz biologije u osnovnoj. Da, za one koji nisu znali kopnica je hrv naziv za AIDS
Fico Upiko me komarac upravo. Pa jel zna koji je datum??Idi na testiranje kod doktora, u slučaju da je komarac pobjegao iz kuće Charliea Sheena.Da, za one koji nisu znali kopnica je hrv naziv za AIDS Ovo ide ravno uz piknju
themarko Meni paše da je ovako, ne bih po hladnoći išao van samo tako.Veselim se i snijegu ali ovo je predobro! To neki gmo komarac?! Virus zapadnog nila prenose Tapatalk/M4 aqua
Zero Idi na testiranje kod doktora, u slučaju da je komarac pobjegao iz kuće Charliea Sheena.Da, znam, nije u redu.
Raziel Francuska bajgi top 10 a imaju najrigorozniji zakon o nosenju i posjedovanju oruzja na Svijetu.
blade https://en.wikipedia.org/wiki/Number_of_guns_per_capita_by_countrySrbija druga JNA je bila treća vojna sila svijeta nekoć, trebalo se to negdje raspodjelit. Lijepo je vidjet da smo 25ti bar u nečemu.
themarko Not including Kosovo I švicarska bogami ima oružja.Ali ipak najviše oružja ima Vuco. Pun oružja, ko' Dračevac i ima više oružja nego hrv. vojska skupa. Ko borbeni tenk je Ali Amerika je ipak prva. Slobode su tamo na razini Tapatalk/M4 aqua
Zero Podolnjak jedva sročio da odbija SDP-ovu kandidaturu za predsjednika sabora. Mostovci djeluju izgubljeni kao guske u magli. Brijem da sad skoro sigurno predstoje novi izbori. To je samo još 50 milijuna kuna troška na ukupni dug države od skoro 290 milijardi kuna. Sitnica.
blade Podolnjak jedva sročio da odbija SDP-ovu kandidaturu za predsjednika sabora. Mostovci djeluju izgubljeni kao guske u magli. Brijem da sad skoro sigurno predstoje novi izbori. To je samo još 50 milijuna kuna troška na ukupni dug države od skoro 290 milijardi kuna. Sitnica.Mene više zadivljuje činjenica da imamo nikad manje negativnih vijesti o stanju u državi otkad nemamo vladu. :)