Prika Dobio ga je i svaka mu cast,ali lik nezna dat ruku,prljav mi se cini.Ali dobro je da se ovaj klicko maknuo bas je dopizdio.Boks je bio bezveze meni
fireman Ma boksu treba jedna ovakva psiho faca..lud, ali simpa. Najače dolazak na konferenciju u Batman kostimu. Klička nitko više nije izudarao, neka se makne više.Sent from my S5 using Tapatalk
Heat Ej jebem ti Zvezde Granda, ja i zaboravio za to.. :(I ja isto, al ne jebem zvede granda nego boga.
themarko 2.06 fury... Meč dosada živa. Ko' nekakva borba koja ima za cilj skupljanje novaca za djecu sa epilepsijom pa se malo potuku da ne bude ljudima žao novca za kartu.Tapatalk/M4 aqua
someone Borbe u kojima je Kličko bi trebali davati ljudima s nesanicom,uspava te odmah. Isto kao i Manchester United.
danex83 Slažem se s svime što ste rekli glede sinočnjeg meča..mi to imamo pravo kao gledatelji,al ona dva šupka u studiju pjetraj i onaj boksač su totalno neprofesionalni..onakvo podcjenjivanje boksača u eteru je sranje sebi u usta..jbt "polupoznati trener" koji trenira u RH i "nitko nije čuo za mene" boksač sprdaju bivšeg i trenutnog prvaka..
Heat http://www.jutarnji.hr/foto--strahovita-tragedija-u-istri-kod-fazane-se-u-drvo-zabio-citroen-s-cak-osam-djevojaka--dvije-su-na-mjestu-preminule---/1467327/
themarko Borbe u kojima je Kličko bi trebali davati ljudima s nesanicom,uspava te odmah. Isto kao i Manchester United. Aloooooo momak, ne diraj mi crvene vragove!!! Kličko u penziju odmah. Najbolje je gledati lakše kategorije, one se tuku...Tapatalk/M4 aqua
fireman http://m.youtube.com/watch?v=KK2XFYL3D80Black Friday...danas za stvari, sutra za hranu..strašno.Sent from my S5 using Tapatalk
Solid_Snake Zar je stvarno pitanje života i smrti tih cirka 50 dolara razlike, da ne znam šta je black friday rekao bih da se sve džabe dijeli.Pa jebote ko životinje.
themarko A čuj, svatko svoje veselje ima... Nekom i 50 $ znači.Ja da idem danas po tv, pa da je tv npr 3500 umjesto 4000 kn, meni bi to jako puno značilo.Ne bih se tukao npr, ali bi se potrudio doći do njega po povoljnijoj cjeni. Tapatalk/M4 aqua
Solid_Snake Jedno je doći ranije, kampirati ili nešto CIVILIZIRANO raditi da bi se došlo do željene stvari.Nisam rekao da ne znači puno 50 dolara, već zar je 50 dolara bitno da se tučeš, gaziš po drugima i ponašaš kao životinja?
themarko O odgoju drugih ne bih... Ni kampiranje meni nije baš civilizirano...Ja bih radije u tom slučaju čekao da padne cijena za par mjeseci pa kupio u miru.Ja to gledam više kao nekakav običaj kod njih. Meni stran običaj.Kod nas se krave u HM tuku...Nekom je san doći na tv i pokazati kako se izborio za svoj tv.Tapatalk/M4 aqua