themarko Obično objave u 11 pa 13/14 pa 16/17 i pola sata prije zatvaranja da potaknu ljude.Biti će veselo u 19 h, ja ne čitam ništa do dnevniks nove tv.Jel ima : specijalnu emisiju?! U petak je bilo etičko suđenje Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
densetsu Za koga ste glasali, aeGovor'te !Sjećam se kad smo devedesetih godina u srednjoj školi pitali profesora povijesti za koga će glasati, pa je odgovorio ZNA SE PRASE.
Heat Nisam još bio, ali idem u pola 7 da zakucam posljednji čavao u lijes saveza komunista hrvatske zvanom sdphdz. #zadom
zontra Mislite li da će se MOST na kraju prikloniti SDP-u/HDZ-u ili će ostati pri onome da će sami biti?
themarko Oni će uvjerovati ruke sa reformama. Što i nije loše u konačnici.Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
Nexus Nisam još bio, ali idem u pola 7 da zakucam posljednji čavao u lijes saveza komunista hrvatske zvanom sdphdz. #zadomHČSP brate...samo HČSP!
Flipper Nije Ćaća, ali je Trina!!! Za nju dajem glas uvijek!!http://www.index.hr/black/clanak/tina-katanic-opet-uskocila-u-bikini-i-prosetala-pistom/854598.aspx
Fico Mislite li da će se MOST na kraju prikloniti SDP-u/HDZ-u ili će ostati pri onome da će sami biti?Petrov je ovjerio da će dati ostavku ako MOST koalira, no vidjet ćemo...Iskreno ne vjerujem da će s HDZ-om koalirati zbog Prgometa, ali vidjet ćemo
yakuza_stinger Eto, učinija san i ja građansku d00žn00st, aeTina se uspješno oporavila od seks skandala, sad je na modnoj prsti, ovaj pisti
banx Nadam se da sutra počinje lov na lopove,uhljebe i sličnu gamad...Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2
themarko Tina se oporavila od "silovanja" brže nego se Šeks strezni od litre votke.Šteta što je tako lijepa a tako glupa. Zapravo idealna je takva Nadam se da je Jozo složio krevete
themarko Bez dijaspore... Eh sada...Most iznenadio, ali drago mu je da holy i joža0! 000000 muahahha napokon smo ih sw riješili!Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
buz Do sad sam gledao nogomet, sad sam se zatvorio u sobu i igram Mass Effect 2, neću ni na forum ni na portale do sutra popodne. Uopće ne želim slušati o izborima.
themarko Živi zid :'( neeeeeeeeeeHoly puši sada kejmtreilove A milanović fulao kutiju za manjine Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk