CRO_Ghost onda kazes...zelim konzolu s kutijom i mir.... a ne kutija ovo kutija ono... kutija to, kutija on... kutija fap fap...kutija fap fap...
Prika Haha ja bi ti dao svoju ali nazalost prilikom kupnje playstationa i onog trenutka kad je konzola spojena,kutiju sam nabio nogom kroz prozor
themarko slažem se da je mogao samo reći - imate kutiju to mi je bitno iz osobnih razloga. ti kažem nemam on kaže ništa hvala.Nekima je to i znak da nije npr nešto ukradeno posebno ako je istekla garancija :) I pogotovo ako si bacio papire od uređaja (ne mislim sada na tvoj playstation)
Torla Ima tko kutiju od PS4 konzole (500 gb verzija) da mu ne treba? Kupim ju ako treba!Prodajem svoju pa mi se jucer javio neki perverznjak, on bi ju kupio samo ako ima kutiju. "Jer ako nema kutiju nebi ju kupio jer on voli kutiju da ima. najbolje ocuvane konzole uvijek imaju kutiju jer ju mozes pospremiti u kutiju, i ako imas kutiju, to je onda sexy jer tvoja konzola ima kutiju i ja bi to onda kupio jer konzola ima kutiju"fap fap...kutija...fap fap...kutija...fap fap ...kutija...jbt kakvih sve likova ima... pas materJa bi ti ju dao, no konzolu sam kupio rabljenu i BEZ kutije
[deleted] Steraj ga u onu stvar.Pas te yebo ne kupuje kutiju nego konzolu I danex dobro veli, taj će tražit dlaku u jajetu.
blade https://www.youtube.com/watch?v=SBDpytNiXAsKakva hrpetina mrtvih idiota.Ovo se događa kod nas ? Wow.
someone Amerikanizacija društva koja počinje od obrazovnog sustava pa sve do sapunica na televiziji. Radimo naciju pretilih i alkoholu sklonih debila koja odgovara i lijevima i desnima.
themarko Reče moj trener - ne dozivajte ameriku, doći će sama. Još da mogu u Konzum sa pištoljem ko amer Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
CRO_Ghost Ma lik je budala jbt, bem ti kutiju. Nego nasao sam normalnog kupca tako da se ovome vise ne javljam (zvao me jos 2 puta nakon toga)Sent from my iPhone using Tapatalk
themarko Kraći je Rat i mir od ovoga ali nije loše Bitno je da imaš kupca... Ja sam na sreću svoj ps3 prodao za manje od 24 sata. I mobitele u 4 dana.Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
madsupercrash Cim te tako neki kupac pocne zajebavat, nece stat samo na kutiji, tako da to najbolje odmah odjbat. Lik bi te vjerojatno nakon 2 mjeseca zvao trazeci povrat love jer mu je konzola riknula.
Fico IzlazimSvaka osoba koja ne izađe, automatski glasa za Karamarka, a bilo bi lijepo da on ne dođe na vlast Bio bi stand-up premijer...