Jucer isla malo u soping grad u kaosu rade cestu jos se netko bio slupao nasred ceste vozilo se ono 2 na sat. I sad ja i frendica u autu i neka glupaca za volanom ubacuje se ispred nas skoro se slupamo u auto do. I sad normalna reakcija je, normalno,opsujem joj mater koja ju je okotila takvu retardiranu i frajerica usred onog kaosa stane nasred ceste i izadje van i pocne lupat po staklu od auta. Ja gledam koji k sta je ovo rusija? Sta cu morat u autu nosit palicu za svaki slucaj? I meni i tako zivci na hiljadu, kazem joj ja makni se od auta i makni se s ceste ne sramoti se, nemoj da ti izadjem van *insert more insults*. I ona se i dalje ne mice auti trube jer vide da je retardirana i skidam ja pojas krenem van, ona pobjegne u auto a njezina kompanjonka iza pokazuje srednji prst. Ja gledam koja pi*da mila materina. Kasnije sam joj pusu poslala kad je skretala na gat vjerovatno na svoj radni ugao, zurila se da joj netko ne uzme mjesto.
Pa ja ovo jos nisam dozivila nikad ovakvo ponasanje. I onda dezurne feministice skacu kad ljudi kazu zene za volanom. Ma ko ti dade vozacku dijete milo.....