http://m.tportal.hr/401326/HRT-besplatno-nudi-serije-i-filmove-putem-weba-ili-mobitela.html
Ne volim hvaliti HRT, no ovaj potez podržavam :)
Jedini me čudi da nova TV i RTL nemaju svoj službeni live stream. Pa i gledatelj na kompu je gledatelj i diže im gledanost.
Ne zelim biti party pooper, ali mi ovo na prvu izgleda samo kao nacin da mogu od svake osobe sada traziti pare za pretplatu, jer su bile neke price da ce se naplacivati pretplata ako postoji komp/smartphone/tablet preko kojeg se moze gledati HRT.
Mozda sam u krivu ali mi je cudno da tako to samo od sebe daju.
To je najavljeno da će i vlasnici smartphonova plaćati taj reket od hrt-a.
S jedne strane nitko ne bi plaćao tv pretplatu i govore da nitko ni ne gleda hrt, a s druge strane bi svi gledali sva sportska natjecanja, najnovije serije i filmove i valjda misle da su tv prava besplatna.
Da se razumijemo, ja podržavam da se hrt kodira pa ako hoćeš gledati hrt plati xy cijenu, dobiješ kod, upišeš preko daljinskog programa i gledaš. Ako ne želiš gledati, ne moraš.
Da se razmemo, ovo se ne odnosi na tebe Creatos da nebi bilo da si ti taj koji je protiv hrt-a...
Ja bih osobno ukinuo hrt 3 i 4. Stavio bih bolje 2 jaka hrt-a s boljim sadržajem jer one debilne emisije koje vode brkate lezbe (da napomenem za dežurne koji brinu za ćuroređe ne mrzim homoseksualce ovo je više da pojačam što želim reći) tipa peti dan i di se nađu sve sami kreteni tipa Nadežda, Raspudić i još 2 filozofa je bacanje novca.