Fenix To je vidio od ervina .Kako je ljeto zavrsilo ocekivao sam vecu aktivnost na forumu,al nista od toga.Vrijeme nije uzrok,sto je uzrok?..Statistika kaze drugacije, odnosno da je aktivnost dosta veca Ali Blebetaonica kaska. Od kad nam se theMarko naljutio palo je poprilicno.
danex83 Statistika kaze suprotno?..onda ja precesto citam Istina kaj velis otkad ga nema nemam pojma kaj se događa u svijetu i kod nas,i super mi je
Prika Gledam jutros seriju krv nije voda i krim tim 2 i svaki put vristim!Treba uvest oscara za najboljeg glumca serijeJeli tko primjetio one slike na panou mafijasa koji se traze u K.T. 2??Pa ja nemogu vjerovat,pocet cu jest one lude gljive i gledat ovo
ThaUrban Dakle jučer stavim headset na punjenje, dolazi kompić po mobitel jer ga je zaboravio, mobitel mu krepo, vidi on punjač i IŠTEKA JEB**E SLUŠALICE. E kako ja to mrzim, gotovo je, odlijepio sam.
CRO_Ghost Dakle jučer stavim headset na punjenje, dolazi kompić po mobitel jer ga je zaboravio, mobitel mu krepo, vidi on punjač i IŠTEKA JEB**E SLUŠALICE. E kako ja to mrzim, gotovo je, odlijepio sam.uuuuuuu, mislim da nema nista gore. tj ima... kad se tebi puni mobitel i kada ti kaze "mahh ti imas 8%, samo da ga malo pripunim"Pripunit cu ja tebe malo iz kalašnjikovaaaaa :@
yakuza_stinger Gledam jutros seriju krv nije voda i krim tim 2 i svaki put vristim!Treba uvest oscara za najboljeg glumca serijeJeli tko primjetio one slike na panou mafijasa koji se traze u K.T. 2??Pa ja nemogu vjerovat,pocet cu jest one lude gljive i gledat ovoKrv nije voda je naprosto vrh hrvatske scene. Vrh! Kada mi je život totalna bananetina, samo odem pogledat koju epizodu na youtube (čak ih i tamo ima) i fino se izurlam od smjeha i odma sunce dođe, kao sad
Prika Znam i ja gledam na youtubu.Prebolesno,a K.T 2 neki dan sam vristo,puca na njih kriminalac oni se sakrili i ovaj broji metke i izadju kad celavi izbroji da je sve ispuco