zontra Citam sad malo komentare po 24 sata u vezi one sramotne pjesme HDZ-ove mladezi. Komentari pri vrhu su o tome kako je ta mladez primjer drugima i kako salju ljudima u svijet lijepu sliku o nama. Ljudima s takvim komentarima treba metak u celo po kratkom postupku.
Fico ZoNTrA A kad je 24 sata... Šta očekivati Čitav taj mentalitet je nevjerojatno sramotan. Govorim već neko vrijeme da će ovi izbori jednom i zauvijek pokazati kakav smo narod jer ako se opet dovede HDZ s Karamarkom mislim da to dovoljno govori...
Nexus Citam sad malo komentare po 24 sata u vezi one sramotne pjesme HDZ-ove mladezi. Komentari pri vrhu su o tome kako je ta mladez primjer drugima i kako salju ljudima u svijet lijepu sliku o nama. Ljudima s takvim komentarima treba metak u celo po kratkom postupku.To su plaćeni postovi da se hvali jedna strana ;-)Kao i razne stranice na fejsu tipa "Gradani Republike Hrvatske" ili ono tipa "Cirkus Zorana Milanovića" itd. to se plaća studentima
Heat Razlika je ta što ne možeš imati temperaturu 37 i gripu zajedno.Tko si ti da mu govoriš šta on može, a šta ne može imati? Nisi mu mama! 8)Ali sam mu babo. :
blade Chono7 Na filozofskom fakultetu na kampusu. Idem za Trst sutra tako da me nema, a danas mi program i nije nešto atraktivan da bi izdvojio novce za njega.
Raziel Jel neko prati seriju The Man in the High Castle ?Nekako mi se cini primamljiva, sto zbog tematike, sto zbog mog Fuhrera.
fensisuperstar Idem za Trst sutra tako da me nema, a danas mi program i nije nešto atraktivan da bi izdvojio novce za njega.:(( jebo te trst!
biver Vidi se da nisam baš preaktivan na forumu, ali otkad se mogu članovi registrirati na forum bez pozivnice i zašto ako smijem znati? Vjerujem da je o tome već negdje raspravljeno, ali da ne tražim sad po cijelom forumu molim da mi netko pojasni.
chono7 Uskoro dolazi portal, pa je glupo ogranicavat registracije. Naravno pravila ovog foruma i dalje vrijede i admini ce radit svoj posao kada bude potrebno. Imas topic za community portal, pa se ukljuci u glasovanje za sustav ocjena.
CroZac_Drake Jel neko prati seriju The Man in the High Castle ?Nekako mi se cini primamljiva, sto zbog tematike, sto zbog mog Fuhrera.Da, čini se da bi mogla bit zanimljiva. Pogledaj prvu epizodu koja je već vani pa odluči oćeš li dalje. Ostale epizode dolaze 20.11. tako da imaš vremena.
gusterko Ekipa evo mali info ne znam dal je neko već stavio i dal je ikome uopće više stalo ali čisto da se zna na reboot forumu megatama lockao topic za share i kaže nema više sharea na novom rebootu jerbo je to ilegalno