"Posisa neće biti na reboot forumu?"
Well, sada sigurno neću biti aktivan.
Što mislite o takvoj odluci, ovako malo za raspravu. Čemu to? Je li problem bilo banati par članova ako su stvarali probleme? Sada da želiš nešto porazgovarati s članovima nevezano za neku temu, nemaš gdje. Meni su ove teme došle i kao neki način zbližavanja zajednice, gdje se moglo sprdati, komentirati random događaje, raspravljati. U njima je uvijek bilo najviše zabave i smijeha. Ali ne, "toga na Rebootu vjerojatno neće biti". Šteta. Doduše, to je pred ovaj raspad nedostajalo već duže vrijeme, a ovdje se vratilo u Blebetaonicu. Nisam više imao osjećaj da sam dio male zajednice gdje se svi na neki način poznajemo jer je došla navala padobranaca koji su hrlili u buy&sell dio i pisali gluposti da bi što prije skupili dovoljan broj postova koji bi im omogućio sudjelovanje u tom podforumu. Ovdje nas je malo ali se ponovno osjećam da sam u dobrom periodu Gameplaya. I Next Levela, moram priznati. Početak tog foruma mi je isto ostao u lijepom sjećanju. Iskreno ne bih volio da se i ovdje dogodi takva situacija, kvaliteta ispred kvantitete, jasno.