Raziel Nisam se prao 3 dana pa imam potrebu to podijelit ovdje. Fala. Još 8 dana i oborio si moj rekord.
fireman Grmljavina mi skurila modem jučer ujutro, kazu iz Tcoma stiže novi u roku 48h. Dva dana bez Interneta, MaxTv-a strašno skroz koliko smo svi ovisni o tome, ali barem se više družimo i razgovaramo. :)Sent from my S5 using Tapatalk
yakuza_stinger Nisam se prao 3 dana pa imam potrebu to podijelit ovdje. Fala. Još 8 dana i oborio si moj rekord.Teško. Mislim da ću pokleknut i tuširat se jedno pol sata. Stara kaže da izgledam ko izbjeglica. Reko, to je moj novi look.
Raziel Zamisli moje prvo kupanje nakon 11 dana kad sam dosao iz bolnice.Bojler od 80 litara sam svukao ko Karlovačko.
Nexus Grmljavina mi skurila modem jučer ujutro, kazu iz Tcoma stiže novi u roku 48h. Dva dana bez Interneta, MaxTv-a strašno skroz koliko smo svi ovisni o tome, ali barem se više družimo i razgovaramo. :)Sent from my S5 using TapatalkA gledaj ovo :) :https://youtu.be/vY-gr9taNMw
Matador Grmljavina mi skurila modem jučer ujutro, kazu iz Tcoma stiže novi u roku 48h. Dva dana bez Interneta, MaxTv-a strašno skroz koliko smo svi ovisni o tome, ali barem se više družimo i razgovaramo. :)Sent from my S5 using Tapatalk Tak je i meni bilo kad sam bio dva tjedna bez PC-a.
Heat Zamisli moje prvo kupanje nakon 11 dana kad sam dosao iz bolnice.Bojler od 80 litara sam svukao ko Karlovačko.Zamisli medicinske sestre koje su prolazile kraj tebe.
vale Grmljavina mi skurila modem jučer ujutro, kazu iz Tcoma stiže novi u roku 48h. Dva dana bez Interneta, MaxTv-a strašno skroz koliko smo svi ovisni o tome, ali barem se više družimo i razgovaramo. :)Sent from my S5 using TapatalkA gledaj ovo :) :https://youtu.be/vY-gr9taNMw Scary. Prije mozda par mjeseci ovdje u Dubrovackoj nestalo interneta na desetak sati. Bilo mi je toliko brutalno dosadno da je doslo do toga da sam uzeo knjigu u ruke. Znaci ni dan...
Raziel Zamisli medicinske sestre koje su prolazile kraj tebe.Zamisli djedove i nene koji su tu po 2 mjeseca.
skyr3xx Scary. Prije mozda par mjeseci ovdje u Dubrovackoj nestalo interneta na desetak sati. Bilo mi je toliko brutalno dosadno da je doslo do toga da sam uzeo knjigu u ruke. Znaci ni dan...Ah da, to nestalojestrujeiliinterneta čitanje.
Tuhy ljudi ajmo fringe (Dori) lajk na navedenom linku da dobije nagradnu igru!cura se potrudila jebenoPosložila 10 igara i 2 kutije po podu i presvukla se u gaming majicu.
viper89 ljudi ajmo fringe (Dori) lajk na navedenom linku da dobije nagradnu igru!cura se potrudila jebenoPosložila 10 igara i 2 kutije po podu i presvukla se u gaming majicu.
zontra ljudi ajmo fringe (Dori) lajk na navedenom linku da dobije nagradnu igru!cura se potrudila jebenoPosložila 10 igara i 2 kutije po podu i presvukla se u gaming majicu.Pa sta te cudi, vidis da je Fensi u svaku zensku zaljubljen :)