Lijepo pise kod registracije:
Ukoliko niste spremni na zrelu konverzaciju i poštivanje pravila napisanih ispod, molimo vas da prekinete postupak registracije!
Tako da se cudim nekim komentarima, a pogotovo od Veigue . Taj covjek 2 mjeseca ne moze izdrzati na nekom forumu. To govori vise o njemu nego o nama, rebootu ili nekom trecem mjestu. Steta i meni je stvarno zao, meni je covjek stvarno dobar clan kad to zeli biti.
Gledam listu banova od pokretanja gaming foruma. Do sad je jedina kazna bila PS2MASTERU (zna se zbog cega) i Veigue (vremenski banovi ili samo mute), Pugynhu zbog kradje accounta i Omega (Michelangelo). Ne znam o kakvom se to teroru ovdje prica lol.
Gledam koliko ima obrisanih postova. Ako zanemarimo duple postove (slucajne) koje smo primorani obrisat, do sad smo obrisali jedan jedini post. A to je slika ispod postavljena od theMarko 11.9. :
Zbog koje se covjek povukao s ovog foruma. Jos jedan njegov razlog je bio sto smo editirali neki post o siptarima, jer smo procjenili da nije bio primjeren.
I to je stvarno sve sto smo mi morali reagirati u ovih 6 mjeseci. Nikom nismo nigdje uskratili misljenje, nismo niti jedan problem zatomili i u svemu smo bili iskreni. Sve to da nas se sad ide uokolo po forumima javno prozivati da smo svakakvi, a o njihovom moralu dovoljno govori to da idu natrag na forum gdje vlada jednoumlje, gdje se svaki post protiv administracije brise i gdje se zbog toga banuju clanovi.
Primjer - ovdje sam protiv nekolicine clanova imao suprostavljeno misljenje o necem. Ali svaki clan koji se upustao u raspravu samnom je mogao biti siguran da se upusta u raspravu s obicnim covjekom, i da zbog toga ne mora brinuti hoce li biti kaznjen. Isto tako, sad ce i Heat shvatit u postu prije ovog, da je warning postavljen iskljucivo u svrhu moderacije, a ne kao kazna.
Svi na ovom forumu koje smo crvene boje, plave ili zelene - mi moderiramo, a ne kaznjavamo. Svi koji su to u stanju shvatiti su i dalje aktivni na ovom forumu.