Ja ću nešto reći, molio bih vas da poštujete zamolbu.
Ne pljujte po Rebootu, niti po megatami. Nikad nismo bili forum gdje će se potkopavati druge "konkurentne" forume niti to ne želimo postati. Ukoliko želite izrazite negodovanje prema nastaloj situaciji, izrazite to na donekle normalan način. Ukoliko se direktno i izravno ovdje pljuje po "suprotnoj strani" ili se ismijava, sami sebi uništavamo kredibilitet foruma koji želi biti i ide u smjeru da postane ozbiljan forum. Ovakav pristup i nastup određenih ljudi će s vremenom napraviti dalekosežne negativne posljedice za Reboot forum te je nepotrebno od nas da likujemo ili im želimo "brzu smrt".
Stoga vas lijepo molim za forumsko dostojanstvo u ovakvoj situaciji. Hvala.
Nema tu pljuvanja i nedostojanstva.
Ja ga znam i ovak, uživo je on i ok (za razliku od foruma), ali stavit njega ko admina je direktno pljuvanje u lice članovima poput Solida (da ne nabrajam ostale, poput Vipera ili Densetsua ili Dormina ili... ;) )koji su uložili nemjeljiv trud u hrpu tema, a da ne govorim kako ovo djeluje nakon svega što je on napisal posljednjih mjeseci, nakon svih svađa koje je zakuhal (a posvađal se valjda sa 98% foruma), i nakon svih omaložavanja prema drugim članovima.
On ovo može pročitat, ja i želim da ovo pročita, ja ću mu isto reć i kad mi jednom navrati do dućana, al meni je ovo najbrži način za poslat Reboot u 3 lijepe krasne pi*de materine, da prostite na izrazu.
Evo, ja izgubil volju za forumom odmah...pa jbte kruh...
EDIT banan...isusati ti boga