Fenix Ne znam koliko dugo kolega ELECTRONICUS radi s ovim, ali moram priznat da sve sto napravi zbilja izgleda kvalitetno.
electronicus Thx. S Photoshopom sam se poceo baviti krajem proslog ljeta, YT tutoriali za ono sto mi treba i nakupi se.After effectse sam prvi put upalio par dana prije onog FFA sarenog animiranog headera, ima valjda mjesec dana ali nisam imao puno volje uciti... AE je puno tezi doduse, s njim se sve moze, ali ovi headeri i sigovi sto radim mi dobro dođu da kod svakog nesto novo naucim jer tu se jos mucim i sa suceljem i kontrolama. Ovaj puppet tool i animiranje slika mi je dalo volje da malo vise nesto radim. :*
Heat Pa di to nalaziš jbtCek, tebe Heat jos moze iznenadit?Mene vise ne moze, sve sam od njega vidio.vidim da ste ljubomorni na moj score
zontra Jel zna itko lika pod nazivom Zvone Ustanak Pavelić na FB? Ja blage nemam kako ga imam na friend listi, a svako malo uploada i salje mi nekakve slike i poruke protiv politicara, nacista, komunista, fasista, ustasa, partizana, iluminata, aliena...
[deleted] Danas seka imala promociju.... Prvostupnik inženjer prehrambene tehnologije...Nikaaaaaad nisam bio ponosniji...A imamo još jednu za 2 god...Bravo sister....
zontra Krenem ja igrat Far Cry 4 i gledam mapu i kazem si pa ok je, velika je, nije kao FC 3, ali zadovoljit ce. Kad ono to je samo petnaestina mape :A nakon 5 dana s PS4 solidni dojmovi, ali jos se moram naviknut. Nisam imao onaj wow osjecaj kao s PS3 koji ga za sad jako sije. Ali vidjet cemo sve s vremenom.
PS2MASTER Krenem ja igrat Far Cry 4 i gledam mapu i kazem si pa ok je, velika je, nije kao FC 3, ali zadovoljit ce. Kad ono to je samo petnaestina mape :A nakon 5 dana s PS4 solidni dojmovi, ali jos se moram naviknut. Nisam imao onaj wow osjecaj kao s PS3 koji ga za sad jako sije. Ali vidjet cemo sve s vremenom.Ak ne zajašeš slona, nisi igrao FC. :
viper89 Krenem ja igrat Far Cry 4 i gledam mapu i kazem si pa ok je, velika je, nije kao FC 3, ali zadovoljit ce. Kad ono to je samo petnaestina mape :A nakon 5 dana s PS4 solidni dojmovi, ali jos se moram naviknut. Nisam imao onaj wow osjecaj kao s PS3 koji ga za sad jako sije. Ali vidjet cemo sve s vremenom.Pa zavrti neku postenu igru a ne far cry lolProbaj jednog witchera recimo..
zontra Pa FC 4 je postena igra. A vidim da je slican genijalnom FC 3 tako da cu i u ovom vjerojatno uzivat.Prčite li šta ?Ne :