Dobar im je ovaj omjer muskaraca/zena/djece koje je toni stavija, nema sta. A meni se cinilo kad sam vidija vijesti ko da je dicji vrtic usa. Jbni mediji, igraju na kartu humanosti i empatije. Uvik ista prica s njima, najvece zlo 21.stoljeca.
Ja sam uvik za pomoc, ali ovo sta se radi nije nacin, previse im se dopusta a oni to iskoristavaju, kao i situaciju u svojoj zemlji da bi se domakli zapada. I onda dobijes ovakvu bahatost i nezahvalnost, nebi da su od zlata. Triba tu provodit detaljniju selekciju, jer nije Europa nekakva štala, ne triba pustat takvu ekipu koja se sklona primitivizmu. Mozda je grubo ali u ovakvim situacijama nema mista za osobne osjecaje. Eto sta se dogodi kad se pusta ekipa bez podrobnije kontrole, silovanja, napadi, pljacke. One statistike iz Svedske su nevjerojatno porazavajuce. A ta ista Europa je samo docekala priliku da se igraju svetaca, dok svakodnevno prolaze pored ljudi koji kopaju po smecu da bi kupili pola kila kruva i zatvaraju oci. Triba prvo pocistit u svom dvoristu. Ali jebiga nije toliko IN pomoc nasem coviku, jer da ona srpkinja opali selfi s njim nebi dobila bas toliko lajkova ka s onim sirijcima, kao ni prostor u medijima. "Kupovanje karte za raj".
A i ovo iznenadno Merkelino primanje 800k. Sve meni to smrdi, ko zna kakve su igre iza te kulise dok se narod obmanjuje i 'zabavlja' s ovim.