Ćoravi, čime brišete naočare ?
Meni ova krpica sto su dali qrca ne moze obrisat, samo bezveze razmrlja i jos gore bude.
Toaletni papir mi najbolje obrise naocare, dok mi je kuhinjski ubrus nekako previse grub, pa se ne smijem usudit plaho.
Takodjer, da li smijem oprati nekad stakla ?
Skoro mi rece drug jedan da ne radim to plaho jer one spojke metalne na naocarama mogu zahrdjati, ali mi glupo, jer bi onda i znoj tako isto stetio.
Pa si planiram razmutit u frcaljku deterdzenta s vodom, i povremeno kad vidim da se vise i ne mogu obrisati normalnim papirom, samo pospricam, pustim malo nek odstoji i operem ih lijepo.
Ali si prije toga moram probati onu alkoholnu tecnost za stakla, pa vidit rezultate.
Dobra je ta krpica za naočale, samo se zamaže brzo jer je mala.
Možeš si kupiti u dućanu običnu "čarobnu krpu" od mikrofibre za stakla, pa s time čisti na suho.
A kad više ne vidiš prst pred nosom, onda hladna voda i kap tekućeg sapuna na prste i opereš.
Naravno ne namočiš cijele očale u vodu k'o seljak, samo stakla malo popereš pod mlazom.
Naočale ne bi smjele biti željezne, ako ništa željezo je teško za nositi na glavi cijeli dan, plus detektori metala i slične stvari bi stvarale probleme ljudima u svakodnevnom životu...