Da fino nas je promovirao i svaka mu čast, al je i pokazao ono što je svima jasno, a to su te ekonomske razlike. I ja bi se jebeno zabavio da dođem na Havaje i da za 500kn mogu dobit hotel na 2 tjedna, za jos 500kn tjedne zalihe hrane i alkohola i za jos 500kn sav moguci zabavan sadrzaj na istim tim Havajima. Daleko od toga da se ja ne zabavim na moru, vani ili negdje u ovoj državi, međutim uz naš standard i ove lude cijene mogu biti zadovoljan s 2 pive jer ona 3 vec ulazi u ozbiljan trosak, ako nije na racun nekog u društvu.I ja bi imao visoko mišljenje o državi koja nudi sve, a samo kaj nije besplatna. Kad malo bolje razmislis to je i najvaznij razlog zasto smo na tako dobrom glasu. Kad pitaš za Hrvatsku, dobiješ odgovor : "Sooooo f*ck cheap, best party" i onda možda uslijedi "Nice country, lovely beaches and great seaside" 8) 8)
Imam ja visoko mišljenje o Becu jer je lijep grad i bas sam se dobro zabavio, naravno zbog samog društva djevojke, al to kaj sam moral pazit na svaki jebeni euro i što sam potrosio 200/300 eura na prakticki samo osobne potrebe me baš razveselilo i zabavilo do jaja