nemoj ti pričati gluposti!
Imam naočale od pete godine, imam iza sebe više od 20 kontrola.
Nisu svi ljudi gladni za novcem pa da nagovaraju druge da idu pod nož za par tisuća kuna.
Prvo se informiraj nego nešto tvrdiš.
Laser nije za sve probleme. Neke stvari ne možeš riješiti koliko god neki nešto tvrdili.
Taj moj doktor je samo pametan čovjek koji upoznaje pacijenta s rizicima i kaže svoje mišljenje. Oko nije za igranje.
Ja imam problema s mušicama ( https://hr.wikipedia.org/wiki/Mušice_(oko) ) - laički zamisli gledaš i stalno ti nešto leti ispred oka.
Pitao sam ga da mi to operira - on kaže - ja to sebi ne bi radio.
Ako čovjek koji je i profesor na faksu, po preporuci top 100 doktora za oko, kaže da sebe ne bi operirao niti bi dao drugome onda to ima težinu.
Pročitaj o ljudima kakve su probleme imali s laserom.
Ja svojih 0.5 ne bih skidao. Meni je veći problem astigmatizam...
95 %. To je visok postotak, ali što ako si u ovih 5 pa ti trajno budu problemi :)
Noačale danas nisu bauk, i nikada nisu bile jeftinije. Stakla su tanka i skoro nevidljiva.
Kako tumačiš da Šarić koji to radi sebi nije napravio kada je to tako jako cool i sigurno :)
Laser se preporuča onima s ekstremnim dioptrijama.
Ove normalne stvari - nepotrebno stvaranje rizika.
Pa ima stvari koje se ne smiju operirati hebote!
Dosta toga se moze napraviti bez problema, a ti si to izdramatizirao kao da lik samom sebi ne bi napravio operaciju normalnog problema sa vidom, a ne mušice, problemi sa svjetlom itd.
Zato se ide na pregled i objasni problem i doktor ti reće što se moze napraviti po pitanju toga i toga.
Svaki će ti to reći, a ne jedino taj tvoj "specijalni doktor".
Obična diptrija bez nekih drugih problema nije u 99% slučajeva nikakav problem.
Tako da da nemoj pričati gluposti iskreno.
Ko uopće nagovara da ide pod laser skidati dioptriju? Ja?
Ako imaš neke novce to je najbolje ulaganje.U svoje zdravlje.