[deleted] Jeli to iz nastavka ili..? Sent from Tapatalk.Ku bi ga znao , možda je onaj prvi nastavak s obzirom da je ovdje vidno manje zdrogiranaImam neki osjećaj da bu ih bilo još
Blitz Tina je totalno nebitna u toj prici, ovih par redikula je ukralo show...iduci se gleda samo zbog njih
Shooter Ne znam stvarno je li ih namjerno ovako loše snimaju, kamerman biće nafiksaniji od ostalih troje zajedno. Šteta.
Blitz Mi se cini ili tijek dogadaja ide unazad.Da, ovo je ko onaj film Memento.Ako iduci ne bude o tome kako je Jozo falija i uzeja sobu sa dva kreveta umisto sa bracnim na sta mu ekipa jeb sve zivo bit cu razocaran :-)
Matador I šta vi mislite, kakav će biti rasplet ove priče?Jozo će otvoriti tesarsku radionu. A elektroinstalacije će raditi u fušu.
madsupercrash Mi se cini ili tijek dogadaja ide unazad.Da, ovo je ko onaj film Memento.Ako iduci ne bude o tome kako je Jozo falija i uzeja sobu sa dva kreveta umisto sa bracnim na sta mu ekipa jeb sve zivo bit cu razocaran :-)Hangover part 4
ThaUrban Zanimljivo je kako u 85% slučajeva kada uđem u temu Sexy Chicas primjetim da u to isto vrijeme i Densetsu boravi u toj temi.#JustSayin 8)
[deleted] Uprtavo mi se updateao firefox i u opcijama pretraživača nudi novu opciju prikaz ćitača.Na prvu ne izgleda loše al vidit ćemo :)