Heat Idiotski overseas express, dovezli mi paket na adresu iako sam dan prije promijenio datum jer sam znao da neću biti kod kuće. Bože daj propast ovoj retardiranoj firmi.
themarko Zato HP expres Mor reklamirati firmu koja me hrani Nego jel imate evo tv?! Odlična televizija...Poslano sa mog DHL Tapatalk
Blitz Aaa sramoteeee...ja ne znan sta se dogadja s tim Flipperom, sta stariji to nastraniji, same gadarije oko njega! :-P
Icek Tuhy je zvijezda FFA foruma i svi koji nas guglaju će sad htjeti znat za Tuhya i njegovo jebavanje :
Flipper Aaa sramoteeee...ja ne znan sta se dogadja s tim Flipperom, sta stariji to nastraniji, same gadarije oko njega! :-PEvo reci cu ti ja. Sinoc se zaručio a iduće godine se ženim. Zlo mi. I naopako. Gotovo sve. Poslano sa S6 kante
themarko E Flipperu... Javi se barem da ti bračni ugovor napišem, a ne da ti uzme pola :(Da nije možda ona trudna pa te zaprosila tako Poslano iz matičnog ureda koristeći Tapatalk
Flipper Nije trudna. Jedino što imam i to na kredit je stan pa neka uzme ako hoće. Neka uzme i stan i obveze za kredit i može.
petty-officer-john Pa Filipe Za sva pitanja i savjete oko walkthrougha ili cheatove, imaš moj broj... :
themarko Ako bude ti napunila trbuh i ispraznila jaja ne brinem se za brak :)Koliko ste u vezi i koliko g imate?!