Sjecam se da si prije koji mj spominjao preseljenje. Opcenito kako ti je sad tamo? Sto se tice neta, ako na njihovo ime uzimas onda je po meni u redu to sto traze.
Ujedno i odgovor Iceku
Da budem iskren ne mogu se pozalit. Uzo sam si garsonijeru za 1 osobu, stvarno je super uredena i prostrana. Odmah ispod stana imam kafic sa hotspotom, max tvom itd Plodine su mi 20 metara udaljene, busna isto, po potrebi imam i parking. Navecer ne cujes muhu, mrtva tisina. Naselje je bas mirno, cak imam i igraliste odmah do, kao i naravno sve ostalo, postu, banku, restorane, markete, pekare, psk, ss, automat klubovi itd itd
Naselje su Srdoci, busem po guzvi oko 20 min do zeljeznickog, autom bi ispod 10 bilo. Samo zbog stajanja se izgubi na vremenu.
Ne bi mjenjo sad te Srdoce za nista, mjesto je stvarno super, a do grada si odmah.
Inace u stan sam se uselio odmah, bez gledanja, samo sam slike vidio, cak kad sam na njuskalu vidio odmah mi je taj stan upo u oko, bas sam osjetio da cu tu zivjet, tesko je to objasnit. Spustim se dolje u kafic, a na zidovima slike Sopranosa i GoodFellas i Godfathera, ulica do prakticki, ulica Tina Ujevica. Kad te nes vuce negdje onda te vuce.
Kazem ispada ko manji grad unutar grada i jos nema cigana ko na Pehlinu recimo sto je uvijek plus.
Ispalo bi mi jeftinije sigurno barem 500, 600 kn s nekim cimerom da zivim, al to su studenti, oni imaju svoj dir, a ja trebam svoj mir. Privatnost se placa vise, ali se isplati. Radis sto hoces, kad hoces i nemas briga.
Proso sam u ovih mjesec dana skoro sve. Bio nedavno u Malinskoj na Krku, a mislim da ce na Kostreni bit najbolje kupanje. Jedino ce mi tad bit zao sto necu imat auta, jer nece mi se dat ic busom samo radi mora i neki skuter ce kad tad mozda i past.
Jos se s nikim nisam naso s foruma al bas ne stignem. No bice okupljanja na zimu vjerujem pa se vidimo sigurno.
Jos kad bi se onaj Ninja udostojio doc do Rijeke jednog dana...
Cini mi se da nema tu neke pretencioznosti u Rijeci. Po korzu se mozes setat u poderanoj robi, nikog ne boli kurrac. Ljudi imaju svoj dir i ne pate toliko na ljepe stvari, barem mi se za sad tako cini.