EDIT:
Zasto si odustao od gameplayeva? Zasto ne probati? Doduse, danas ih ima ko blata i mene recimo ne zanimaju obicni gameplayevi bez komentara, radije bih neki komentar uz to (doduse nisam nasao nekog zanimljivog te jos da nema tinejdzere za publiku pa se mora preseravati kao pewds. Jedino sto rado pogledam su neke zabavne montaze pa ti ne gine i znanje premierea/after effectsa...
vidiš, ja pola tih komentatora ne mogu žive smisliti. Kreštavi glasovi, iritantni izrazi lica, ne znaju kada treba zašutiti. Ja više volim one koji igraju, šute, i pokažu što se očekuje - ako očekujem trik na levelu onda ga pokaži što jednostavnije i što kraći video
Drugo, ne bih radio video da me vide i čuju iz niza razloga. Moj engleski nije tečan, a ne želim da nekome uši krvare. Nadalje, nisam ni toliko pričljiv da bih komentirao video sa 1001 riječi i pričao sam sa sobom Nadalje kada bih se zapričao, krenuo bih sve brže govoriti pa bih počeo gutati riječi i slova itd... Meni starci kažu da prebzno pričam i da usporim i da budem razgovjetniji - a ja želim sve što imam za reći reći brzo, kratko i jasno i postavim se kao da drugi znaju što govorim pa makar govorim nešto što je drugima nepoznato a neda mi se ponoviti
Kada sam to prije htio raditi na ps3, to se nije moglo tako kao na ps4. Upload je bio valjda 20 kb/s pa zamisli da uploadam hd
To iziskuje dosta truda, rada da se napravi nešto KVALITETNO. Ja ne počinjem ono što mislim da ne mogu napraviti vrhunski i ne želim se primiti nečega pa odustati za 2 tjedna.
Žao mi je što nisam snimio 50 pobjeda u nizu TT COD 4 za 2 lika i jednim povremenim. Eto to bih recimo rado stavio :