Ja u Beču kod djevojke vec 2 dana, fino uživam i moram rec da je grad vrh. Ima šta god ti srce poželi od ducana, hrane, pizdarija, fast/junk fooda. Ljudi doslovno svaku vecer vani po kaficima i parkovima cugaju, dakle ovdje je skroz normalno narucit/uzet cugu i sjest se u park i uživat, čak konobari rade krugove po parku i kupe čaše. Jedini problem je što im je standard jako visok pa je sve "jako precijeneno" i skoro sve stvari preplacujes na neki nacin, al kvaliteta tih stvari očita. Recimo veliku pivu(0,5) u bircu platiš 4 eura, najeftinija pizza je izmedu 7-10 eura, u ducanu sam danas platio litru kole, Pringels i Oreo kekse nekih 7-8 eura. Čak sam danas jeo u Subwayu i normalno uživao ko nikad(meni jedan od najboljih fast food lanaca). Cura i ja smo svaki uzeli po veliki sendvic i jednu kolu od pol litre pošto možeš koristit refill i to platili nevjerojatnih 15 eura.
Stvarno je standard vrlo visok i vidi se da imaju love, al ono što mi se sviđa je da im je ponuda jako dobra i da se brinu i trude oko svake mušterije. Nit mora nit icega, al zato ljudi imaju kulture i daju 100% od sebe u svim segmentima, bio to fini restoran ili fast food štand, a to najviše fali ovoj našoj zemlji. Kod nas je svaki novi kupac/gost tlaka i dobro uopce da ih posluzimo, "dobar dan" "što ce te jest" "doviđenja" - razgovor u nas kada dođeš u restoran, a da ne spomenem koliki je problem nešto ponovo donjet na stol jer su zaboravili donjet prvi put.
Sve u svemu kad bi imao love, sad znam di bi otišao živjet i gdje bi radio, jedino je taj njemački malo težak za ispolirat i naučit ga kak treba, al to bi mi bio najmanji problem 8) 8)