Juce sam stvarno bio na aparatima. Iz nekog razloga prije koj tjedan mi je prestala radit tipka za paljenje na mobu (samsung #yolo), i ono cilj je da ti se mob ne ugasi jer ga nemas kako upalit lol al svako toliko mi se desi da mi mob padne i da baterija ispadne van (samsung TM), al do sad sam ga svaki put uspio ukljucit na neke blesave sheme vadenja pa stavljanja baterije unutra u kombinaciji s punjacem.
Uglavnom moras izvest neku blesavu shemu i upali nakon nekih petnejst minuta, al juce ko za inat po prvi put nije uspjelo ni nakon nekoliko sati. Al ono nadas se da ce do kraja dana barem uspjet, jer jbte zadnji dan na poslu i jos ne znas ni kad radis na novom poslu.
I nece pa nece jbte i ko ce sad ic kupovat novi mob. I onda pocnes pribjegavat ocajnickim metodama lupanja moba od zid i nekako se upali da mi se ne bi mogo spojit na tele 2 ak evo sad sve radi oj.
Jbte bas juce zvoni alarm i mob padne s kreveta i baterija se razleti, od svih dana jbte.
Al to kad si van mreze i kad si oflajn imas bas grc u zelucu, ono moras rijesit neke stvari ljudi te nemaju kako dobit, ne mos na net ono bas stres.
Ok snaso bi se al ko ce molit ljude za nesto, ne znas ih vise od par mjeseci, a kome se da do grada za sugavi stupid phone trosit lovu koju nemas.
Samsung sakacenje.