yakuza_stinger Holly shit tecno pričam engleski i švedski i znam dosta talijanskog...trebam se u turizmu zaposlit
madsupercrash Holly shit tecno pričam engleski i švedski i znam dosta talijanskog...trebam se u turizmu zaposlit Ako stvarno znas svedski pazi to rijetko ko zna.
dom TRXPLEX Znam...živio sam gore 2 godine skoro...neznam pisat doduše. Naravno neznam perfektno ,al svakodnevne konverzacije bez problema.Yakuza_stinger
themarko pa ne budeš pisao švedski s turistima To znanje švedskog je stvarno rijetko, to trebaš dobrano iskoristiti 8)Pa koji te bog tjerao natrag u ovo kozojebinu od tamo
dom A neam pojma vratio sam se eto tak..mislim nisam imao stalni boravak gore ,a tad nismo bili eu.Idem za 2 tjedna opet gore malo na zajebanciju kod rođaka.Inace cisto da utrljam sol na ranu kod njih dobijaš lovu od države ak ideš u srendju/faks 8) 8)Za srednju oko 200 eura na mjesec za faks dosta više.
madsupercrash Neki kazu da nema prijenosa FedExa vec samo Djoke. Neda mi se u kaficu gledat.Jbte htv propo
themarko Ja bih gore radi plavuša. Na njih sam slab Neki kazu da nema prijenosa FedExa vec samo Djoke. Neda mi se u kaficu gledat.Jbte htv propohttp://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-djokovic-gasquet-center-court-tennis-wimbledon-2015-94457.html
dom Ja imam sve sport klub programe...likovi imaju tolko programa(a kupili su cijeli turnir),pa prenose invalide i juniore sad kad nema niceg.
madsupercrash Ne mogu gledat stream, na mobu sam, a i ne mos tenis prek neta gledat ne vidis lopticu.
themarko Ne mogu gledat stream, na mobu sam, a i ne mos tenis prek neta gledat ne vidis lopticu.WUT?Ja gledam i sve se vidi :)Nije sada 4K ali
montoya Kak znas?Ne pise nigde ni za 2. ni 4.Steta, ocekival sam to kao prvi mec, buduci da ih je Murray do sad igral.
themarko Kazu na rezultati.com a oni znaju vjeruj mipiše i za đokovića sada da prenose ali ne prenose koliko vidim?
madsupercrash Na cetvrtom bi trebaliDoko da osvoji Wimbledon mora dic igru, nije u najboljem izdanju.
montoya Sad prenose da, no mi govorimo o drugom mecu.Nije ni ovaj los ali Nole, ko i protiv Cilica, ubere kaj treba i dalje rutinira.