Da odgovorim tu, nije "serious" tema...
Odgovaram provokatorski Blitzu jer ne vidim zašto nebi odgovoril na neke njegove postove koji su bili itekak ispod neke prihvatljive razine.
Aj nemoj mene spominjat, ok? Uopce
Imas neke teze komplekse, opterecujes se oko pizdarija, pratis u minut kad sam koji trofuj osvojija...i onda se cudis ka tele kad odreagiram i posrprdam, i to prilicno suzdrzano za mene, i to znas...zali se tu na sta oces i radi sta te volja, uopce me ne interesira/s, ali mene iz svojih seralina izostavi, jer nemas nikakve osnove, jer je sve na principu cause&effect...opusti se i gledaj svoja posla...pogotovo sta se tice mene.
Ti se meni javljaš oko opterećivanja pizdarijama, praćenju (i opsesiji) trofejima i nekim kompleksima oko toga?
Good one :)
Ne znam kaj glumiš tu pred drugima kaj se toga tiče, al oke, tvoja stvar.
Tuhy ono sto Fenix zeli reci je da ovdje nisi aktivan uopce, al non stop seres drugima.
Bio u pravu ili ne, to nije poanta.
Ne, sudjelujem u podosta tema, ne vidim neke svrhe da se aktivnost prati brojem (nepotrebnih) postova (kaj, svakog člana bi trebal pozdraviti da bi djeloval "aktivno" :) ?
I ne, to nije sranje drugima bez razloga, nego iskreno nekaj velim nekome. Jel grijeh reć budali da je budala?
I, bez da zvučim bahato, meni ne trebate govorit o administriranju ;)