I onda se cude sto ljudi odlaze vani. Po struci sam nista, gimnazija. Prerano odustajanje od faksa mi je najveca greska u zivotu. Steta sto nema sejvanja pa loadinga ko u igrama.
Nema loada da... Ponekada te nažalost nema tko usmjeriti a ni sam ne znaš di bi i što dalje
Ne želim popovati ali jesi razmišljao da se nešto dodatno obrazuješ? Kuhar ovo ono pa možeš iz ove kozojebine otići?
Meni je neki dan puknuo film na najače, razbio sam par stvari i napravio štetu par soma kuna i da imam struku da mogu van odmah sam se htio pokupiti.
Moja sreća je što imam SSS pa barem po moj posao portalu nude podosta poslova. Istina bog, mene je taj posao totalno odbojan i nimalo nisam zainteresiran ali zlu ne trebalo bar mi nešto može pisati u radnjoj knjižici.
Svi bi mi load pa ponovi ako treba i par puta.
Vidim tebi je jebeno stalo do tog posla, što je dobro a s druge strane nedo bog da te sjebu pa ti buš na aparatima završio :(
A kod nas poduzetnici samo gledaju što prije zgrabi lovu i kupi jahtu. Nije ni čudo što vlada "antipoduzetnička" klima. Pa nitko normalan i pošten ne može otvoriti firmu i raditi po zakonu jer će te konkurencija uništiti sa svojim poslovanjem jer krši sve propise.
JA sam htio pokrenuti youtube kanal s igrama to jest s klipovima od igara i to. Ali dok bi uploado jedan filmić sa 40 kb/s pa umro bih jbt
Žao mi je što nisam snimao neke stvari u codu i onaj j*ebeni niz od 50 za redom u team tacticalu. Istina bog to je na ps3 bilo a tada nije to bilo tako lagano kao danas