Haha super vic
E kolko ludih ljudi ima u Rijeci, bas kod nas fali tih ludnica.
Vidim neku zenu srednjih godina nosi dvije torbe, zastane na nekih 5,6 metara od mene i gleda prema naprijed. Sad, kolko blizu neko mora bit dok iz pristojnosti ne kazes dobar dan, al ta moja kulturnost me opet kostala.
I dode zena odjednom pocne baljezgat ja sam 91 ovo, 92 ono, ja je ne bendam pet posto, gledam u drugu stranu, tipkam na mob, a ona dosla i sjedne pa prica o nekim glupostima, drzi monolog i onda me pita pogodi iz cega imam dvije diplome, ja sutim, onda me pita kako mi je ime, tu sam reko Marko. Napokon je nakon 15 minuta pricanja i deranja odlucila otic.
Inace kad me stranci tako pitaju za ime poceo sam govorit Marko, a ako pitaju za prezime sry bice Tramisak pa nek ludaci njega ganjaju.
Inace zena odlicno govori engleski i vidi se po izrazaju da je nacitana, al brate djaba tebi sve knjige i diplome kad sad nemas s kim pricat i kad si sama u 40oj.
Al stvarno i jedna zenska na poslu je luda, ista situacija. 40 godina, nema muza, obitelj, nema nikog, zivi sama i potpuno odljepila.
Jasno mi je sad zasto u Rijeci niko ne pozdravlja strance, bas mozes naletit na ludaka.
Zena nesto ceprka po torbici a ja sve gledam nece li me iskasapit sa nozem.
Skolovani i ludi, nice 1