*na poslu sam, pa mi oprostite ako se koja gramatička greška zalomila u tekstu*
Ali... nitko ne može anonimno pozivati na genocid, pedofiliju i takve stvari.
Zato bih ja kod registracije tražio ime, prezime - naravno to je tajna, ali služi samo muriji da lakše polovi idiote.
Neki slobodu govora na internetu malo pogrešno tumače...
U potpunosti se slažem sa boldanim.
Sloboda govora, prava ''potpuna'' sloboda govora ne može i ne smije postojati jer će to uvijek netko koristiti da opravda svoja sranja. Isto, da malo skrenem s teme: popularno je u zadnje vrijeme, a posebice u Americi, izmišljati raznorazne bolesti koje su na kraju krive za ponašanje pojedinaca ili skupine ljudi kad dotični naprave neko sranje (a istovremeno nam ih guraju pod nos kao ''normalne'' i da ih moramo prihvatiti kao sebi ravne i jednako sposobne - logika nula bodova). Isto tako, ni prava ravnopravnost spolova ne može postojati, a sumnjam da većina tih koji se zalažu za spolnu ravnopravnost znaju što to uopće znači. Bitno je da mi svakodnevno slušamo priče o tome kako su žene manje plačene za svoj rad, a ja još uvijek čekam da se javi grupa ljudi iz firme (bilo koje) i da nam predoče dokaze o tome kako su muškarci
za taj isti rad u toj istoj firmi plaćeni bolje od žena. Ništa od toga.
Meni tome 4chan i služi, da izbacim iz sebe neke frustracije; znam da nisam jedini. Sad, to što netko ima problema sa čitanjem i razumijevanjem teksta i misle da su gore sve sami šovinisti, narajcani konji i isfrustrirani djevci, njihov problem. Užasno me smeta kad se takvo što ide brisati; pa ne vrijeđam nekoga na nacionalnoj osnovi ili mu prijetim smrću. Onaj m00t, ili kako se već zove osnivač 4chana, je brisao sve teme vezan za Gamersgate. Zbog *ebenog Gamersgatea! Znamo kako je došlo do toga, znamo za Zoe Quinn, ali bitno je da meni neka feministica koja je uzdisala na
50 nijasni sive, film o kojem bogataš seksualno iskorištava jadnu djevojku, ide tupiti kako su video igre seksističke i potiču na mržnju i nepoštovanje prema istima.
O takvoj cenzuri ja pričam.