themarko zkj ne mogu otvoriti temu mobiteli kad kažem otvoriti ne mislim novu temu već uči u postojeću 8)
Heat Kad polućelav čovjek obrije glavu, onda je ok. A kad ja, onda svi gledaju u mene kao da sam neonazi.
[deleted] zkj ne mogu otvoriti temu mobiteli kad kažem otvoriti ne mislim novu temu već uči u postojeću 8)Evo ja baš ušo bez beda a vidim i Nexusa u temi tak da ne kužim 8)
buz Kažu na fejsu da je to samo trial verzija.A ne piše da je trial, jednostavno kad uđeš u nju di bi trebala pisat cijena piše Free i stisneš download. Kad uđeš u Metro 2033 REDUX piše 150 kn.
manijak Super onda, nisam provjeravo jer imam igru. Frajer na fejsu je reko da kad ju je uzeo da mu je došo mail i piše da je trial.
buz Onda muljaju, petljaju i lažu ovaj napaćeni narod. Čujem i ja sad da je trial, da je par chaptera svega otključano, no to nigdje nije naznačeno. Šupci.
manijak Prije par dana je normalno pisalo Free Demo dok je trajala ova akcija i iznad je bila opcija da se kupi. Možda im se nešto pomiješalo sad kad je akcija završila.
veigue Manijak Hoćeš li možda biti rapoložen za multi u Diablu sad koji dan? Nešto kontam da ga opet zaigram, a baš bi mogao malo i hardcore mod...Inače, PM sa donekle odvratnim linkovima je poslan adinu, pa ako još netko želi...
madsupercrash Kanye je kralj, to su cinjenice.Zas uvijek kad narucim nes kad gledam hranu drugih ko da svi jedu nes bolje ;DZnaci sutra sam i sluzbeno u bankrotu. Oh well cista riza opet na meniju Palacinke s orasima cu opet narucit kad budem umiro od gladi, pocetnicka greska.Realno EX je -3/5 bez filozofiranja.
buz Prije par dana je normalno pisalo Free Demo dok je trajala ova akcija i iznad je bila opcija da se kupi. Možda im se nešto pomiješalo sad kad je akcija završila.Tog sad nema, ima samo download gumb. Ništa, skinut ću ju pa da se sam uvjerim da su šupci.
manijak Veigue Nema problema,može za par dana jer su me sad stisli testovi, samo što mi je HC lik tek 52. level i samo da se zna nisam nikakav PRO.
densetsu Inače, PM sa donekle odvratnim linkovima je poslan adinu, pa ako još netko želi...U kojem tematskom smislu donekle odvratnim?
veigue Veigue Nema problema,može za par dana jer su me sad stisli testovi, samo što mi je HC lik tek 52. level i samo da se zna nisam nikakav PRO. Pa možemo mi i regularni, ne treba biti baš hardcore. Densetsu i HeatEvo, u pitanju su sekunde; sad ću poslati.
themarko aj šalji, ja imam želudac za takve stvari. ako sam mogao gledati ISIL necenzurirani valjda mogu i ovo