MEGATAMA je nagrađen aministratorskim položajem jer je provocirao, trollao, flejmao i sve ostalo za što se dobiva ban.
Radi se o tipično slučaju u ovoj našoj zemlji gdje najgori primjerci društva dobivaju položaje i prilike da ih zloporabe na bilo kakve načine.
Ne znam čovjeka privatno, možda je super lik, možda Reboot ima tu neku kletvu da sve ljude mora posvađat.
Ali kao Admin nije korektan i to je trenutno apsolutna istina.
I da je najbolji admin na internetu opet nije zaslužio taj položaj svojim dotadašnjim ponašanjem koje bi na svakom postojećem sajtu zaslužilo permaban.
I onda meni takav lik zabranjuje da pišem na 24 sata i briše postove jer sam sarkastičan i pokušavam ljudima ukazati na idijotarije koje neki ljudi pišu.
Sori MEGA, znam da si član tu, ali ne znam jel čitaš. Kao što rekoh, možda si super lik, ali ja te poznam samo na forumu gdje si mi ispao baš totalno loš lik.
Aj se ti nemoj javljat po pitanju stvari za koje se dobiva ban ;;) ;;)
Ja sam svaki ban dobio zbog vrijeđanja. Ne zbog trolanja, flejmanja ili sličnih provokacija.
Ako mi je neko dignuo tlak, dobio je odgovor.
Neki banovi koje sam dobio su totalno neopravdani, ali to nije vrijedno spomena kao ni moderatorica koja ih je izvršila.
I nisam admin. Ne želim bit licemjeran i svjestan sam da malo jesam bez obzira na sve jer je to nemoguće izbjeći, ali mislim da je gore kad admin radi stvari protiv pravila foruma ili kad neko bude nagrađen za godine neprimjerenog ponašanja nego kad neki od članova dobije ban.
PS2MASTER ima 2 permabana na rebootu pa ga nitko ne osuđuje zbog toga.
Reboot u zadnjih par godina ima totalno krive vrijednosti i sa tim se svi ovdje slažemo.
Ajde reci mi da je normalno dobit 24-satnu zabranu pisanja zato jer sam pokušao W3DRANu objasnit da nemože ljudima govorit da im igra ne radi, a oni ju igraju i sve je super.