Bolje da si ostavio link, da je Trx vidio uduplo bi mu promet.
A jbte led, umro sam
Sad sam pojo seljacku pizzu. Nije lose iza 22 doc, bas se prorijedi, jos puse vjetar, bas je ugodno na terasi. Najbolji dio veceri je kad pijes colu tik iza pizze.
Enivej danas me zove zenska iz casina, biste li mogli doc. Pretpostavljo sam sto me ceka, al nisam htio razmisljat o tome. Kad sam vidio zetone na stolu sve mi je bilo jasno.
Lagana provjera. Bas sam bio napet, a dok je zenska isla po karte ja si kontam u kojoj ruci se drze karte i kako se mjesaju. Vise nisam nis znao. No nakon par ruku uhodo sam se u carribian sto su mi rekli da je ok. Black Jack ocekivano nije iso, al i sam sam to spomeno dan ranije, za rulet sam se ispricavo jer isparilo je sve jbga, trebo bi ga ponovno pamtit.
Svaka igra vam je inace cisti automatizam. Nema tu razmisljanja, osim u pocetku dok ne savladas.
Zenska je otisla porazgovarat iza sa direktorom, lik izaso van i reko:" mi bi vas onda primili". Ja sam reko da bi mi bilo izuzetno drago. Reko je da cemo se cut za par dana i valjda onda cim mi sadasnji ugovor istekne pocinjem tamo.
Pito sam ga sto s papirima pa mi je dao onaj spisak sto nabaviti.
Ljudi su bili ful srdacni, susretljivi. Zenska rekla najkraci test ikad (jer je bio los lol), al opet dok ne potpises nije 100%.
Dozivio sam vec jednom situaciju gdje sam polozio za rulet pred komisijom, odradio 3 mjeseca, dao papire, mjerili nam odjecu da bi nas zvali tjedan poslje da nitko nije primljen.
Kad oni dobe direktivu od sefa mozes ti polozit pred Las Vegasom, nece te primit.
Olakotna okolnost je sto organiziraju i skolu za krupjee a da bi mene odjbali a uzeli ekipu koja ne zna steku drzat u rukama i gdje ucis samo tehniku mjesec dana, nelogicno jel.
Tak da 90% da pocinjem ovaj mjesec, a ovih 10% ostavljam za sokantne situacije i iznenadenja.
Opet sam se u povratku rekuperiro u admiralu, milina. Nema nikog, odlicna terasa, tisina i pago od marelice. Jos sam prico pol sata s konobaricom. Al vidim di ce ekipa ic poslje posla, ravno dolje u automat klub koji radi cijeli dan. Jer kad zavrsis smjenu ako ne popis pivo eksplodiras. Mnogi krupjei imaju problema s alkoholom i drogama, al jbga sad, nis nije idealno.
Sad pricekat sluzbene rezultate i to je to.
Dobro je sto mi za Opatiju ni auto ne bi koristio - nemas di parkirat. Ili bus ili skuter, nema treceg.
Al cu uzivat u moru, cini mi se ful cisto. I onda neki polovni skuter i deri, al korak po korak.